Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Almás rakott csirkemell recept

Almás rakott csirkemell recept

Az Almás rakott csirkemell hozzávalói:
csirkemell
20 dkg bacon
2-3 db alma
20 dkg füstölt sajt
szerecsendió
1 dl tej
kevés liszt
2-3 gerezd fokhagyma


Az Almás rakott csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk, majd egy órára fokhagymás tejbe áztatjuk. Közben a bacon szalonna felével egy tepsit kibélelünk, majd rátesszük a tejtől lecsöpögtetett és lisztben megforgatott csirkemelleket. Lereszeljük az almát, és a hús tetejére simítjuk, majd befedjük az egészet először füstölt sajttal(lehet reszelve vagy lapokra vágva)majd a szerecsendióval és pici delikáttal kikevert tejföllel. Végül befedjük az egészet a maradék szalonnával, és először lefóliázva, majd fedő nélkül megsütjük.

Krumplipürével az igazi


Kategória: Húsételek receptjei


Az almás rakott csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook