Rántott keltekercs recept
A Rántott keltekercs hozzávalói:Kelkáposztalevelek
tojás
gomba
delikát
bors
liszt
zsemlemorzsa
olaj
(mennyiségeket nem írok, mert azt mindenki maga igénye szerint alakítja)
A Rántott keltekercs elkészítési módja:
A kelkáposztaleveleket megabálom és nagyon alaposan lecsöpögtetem, majd a felesleges nedvességet megpróbálom papír kéztörlővel leitatni róla. A felszeletelt gombából és tojásból delikáttal és borssal a szokásos módon rántottát készítek, majd ha kicsit kihül, beletöltöm a kelkáposzta levelekbe. Végeit, mint a töltött káposztáét bedugdosom. Bepanírozom, és forró olajban kisütöm.
Tartás mártással önálló étel. Vegetáriánusok is bátran fogyaszthatják.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. szept. 29. 20:31
A rántott keltekercs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.