Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Rántott keltekercs recept

Rántott keltekercs recept

A Rántott keltekercs hozzávalói:
Kelkáposztalevelek
tojás
gomba
delikát
bors
liszt
zsemlemorzsa
olaj
(mennyiségeket nem írok, mert azt mindenki maga igénye szerint alakítja)


A Rántott keltekercs elkészítési módja:
A kelkáposztaleveleket megabálom és nagyon alaposan lecsöpögtetem, majd a felesleges nedvességet megpróbálom papír kéztörlővel leitatni róla. A felszeletelt gombából és tojásból delikáttal és borssal a szokásos módon rántottát készítek, majd ha kicsit kihül, beletöltöm a kelkáposzta levelekbe. Végeit, mint a töltött káposztáét bedugdosom. Bepanírozom, és forró olajban kisütöm.

Tartás mártással önálló étel. Vegetáriánusok is bátran fogyaszthatják.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A rántott keltekercs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook