Fasírt különlegesen recept


1/2 kg darált lapocka
3 szelet kenyér
1 db nagyfej vöröshagyma
1 evőkanál mustár
1/2 evőkanál delikát
kevés őrölt bors
3 db tojás
2-3 evőkanál zsemlemorzsa
A Fasírt különlegesen elkészítési módja:
A hagymát krémesre reszeled ,a kenyeret vízben megáztatod majd kicsavarod.Jól összedolgozod a hozzávalókkal és a zsemlemorzsát is hozzáadod ,ugyanis ezt a fasírtot nem kell morzsába forgatni. Golyókat formálsz és forró olajban kisütöd.
Nagyon finom ízletes és könnyű ilyen ízesítéssel ez a fasírt .
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: stechner, 2008. febr. 26. 19:12
A fasírt különlegesen elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.