Gombsalátával töltött csirkemell recept
A Gombsalátával töltött csirkemell hozzávalói:4 db csirkemellfilé(óvatosan szúrd fel)
kb.20 dkg gomba
1 kis fej lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
petrezselyemzöld
salátamajonéz(vagy sima majonéz pici tejföllel kikeverve)
bors,delikát
liszt-tojás-zsemlemorzsa
olaj
A Gombsalátával töltött csirkemell elkészítési módja:
A gombát apróra, a fokhagymát és a lilahagymát nagyon finom vágom és borssal, delikáttal megszórva pici olajon megpárolom. Ha kész, összekeverem a salátamajonézzel, és az apróra vágott petrezselyemmel. Az óvatosan felszúrt csirkemelleket megtöltöm a gombasalátával. Panírozom a szokásos módon, és forró olajban kisütöm. Ha kicsit kihűl, ferdén felszeletelem, és krumplipürével tálra rendezve kínálom.
Az adagok csak körülbelüliek,pénteken csináktam először ilyet, mert a barátnőm mindenképpen valami gombás finomságra vágyott. Jól sikerült!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. máj. 7. 20:20
A gombsalátával töltött csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.