Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almás püspökkenyér recept

Almás püspökkenyér recept

Az Almás püspökkenyér hozzávalói:
50 dkg reszelt alma
30 dkg cukor
30 dkg liszt
1 tojás
1 csomag sütőpor
1 csomag vanillincukor
mazsola
reszelt narancs- vagy citromhéj


Az Almás püspökkenyér elkészítési módja:
A felaprított tölteléket elvegyítjük a liszttel. A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral és a tejjel, majd hozzákeverjük a lisztes tölteléket, végül a tojások habját. Két zsírozott-lisztezett õzgerinc formában lassú tûznél sütjük. Ha kihûlt, csokimázzal öntjük le.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás püspökkenyér elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook