Almás-diós muffin recept
30 perc
Az Almás-diós muffin hozzávalói:
170 g liszt,
110 g cukor,
2 kk sütőpor,
1 csipet só,
1 kk fahéj,
40 g margarin,
1 tojás,
120 ml tej,
180 g alma (reszelt),
1 marék mazsola,
2 evőkanál reszelt dió es 2 evőkanál cukor összekeverve a tetejére
Az Almás-diós muffin elkészítési módja:
Liszt + cukor +sütőpor + sót + fahéj => elkeverni. Egy másik tálban: margarin + tojás + tej => habosra keverni, ehhez hozzáadni a lisztes keveréket, a mazsolát és az almát. A dió és a cukor keverékével megszórni.
190 fokon 25 percig sütni légkeverésen.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: vma, 2006. okt. 7. 18:28
Az almás-diós muffin elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.