Sárgabarackos muffin recept


300 g érett sárgabarack,
200 g liszt,
1 csomag sütőpor,
30 g darabolt dió,
100 g vaj,
100 g cukor,
3 tojás,
1 csomag vaníliás cukor,
csipetnyi só,
fél citrom reszelt héja,
50 ml tejszín
A Sárgabarackos muffin elkészítési módja:
A meghámozott sárgabarackot kis kockákra vágjuk. A lisztet, sütőport, diót összekeverjük, egy másik tálban pedig a vajat, cukrot,3 tojást, vaníliás cukrot, sót, citromhéjat és tejszínt keverjük habosra. Hozzáadjuk a lisztes keveréket és a sárgabarackot, 190 fokon előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
Ebből a mennyiségből 12 db lesz.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: vma, 2006. okt. 7. 18:26
A sárgabarackos muffin elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.