Almás palacsintaféle tepsibe recept
60 perc
500 kcal
50 gramm
80 gramm
sok alma
margarin
mazsola
fahéj
cukor
rum
palcsintamassza
tojáshab
Az Almás palacsintaféle tepsibe elkészítési módja:
Kend ki a tepsit margarinal, szórj bele apróravágott almát hintsed meg kevés cukorral, fahéjjal, rumba áztatott mazsolával. Dugd be a sütőbe, amíg az alma megsűl, készítse el a palacsintatésztát. (fél kg liszt, 3 tojássárga, és egy egész tojás, csipet só, kevés tej, szódavíz.) A megsűlt almára borítsad rá a alacsintatésztát, és 20-25 percig süssed. Amíg sűl addig készítsd el a habot. ( 3 tojásfehérje+porcukor+citromlé) A már megsült sütemény tetején egyenletesen kend el a tojásfehérjéből készült habot, és 5 percre még dugd vissza a sütőbe! Jó étvágyat!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: fc65de7648, 2007. okt. 16. 20:02
Az almás palacsintaféle tepsibe elkészítési módja és hozzávalói.