Almás céklasaláta majonézestormával recept
Az Almás céklasaláta majonézestormával hozzávalói:2 db cékla
2 db alma
4 ek majonézestorma
4 ek majonéz(sima)
1kk vegeta
só
bors
Az Almás céklasaláta majonézestormával elkészítési módja:
A céklát alaposan megmossuk és a héjában vegetás vízben megfőzzük.Kihűtjük,hámozzuk,kis kockára vágjuk. Az almát is megmossuk a magházat eltávolítjuk és héjastól szintén kis kockára vágjuk.Egy tálba téve lazán összekeverjük hozzáadjuk a majonézeket, ehyhén megsózzuk borsozzuk,újra összekeverjükHűtőben egy órai pihentetés után fogyasztjuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. jan. 16. 21:28
Az almás céklasaláta majonézestormával elkészítési módja és hozzávalói.