Almarózsák recept

Az Almarózsák hozzávalói:
1 csomag leveles tészta
2 nagy édes alma
1 tojás sárgája
1/2 citrom leve
fahéj, barna cukor


Almarózsák

Az Almarózsák elkészítési módja:
A tésztát kétujjnyi csíkokra vágjuk. A magháztól megfosztott almákat vékonyra szeleteljük, kevés citromlével megspricceljük. A tésztacsíkokra rátesszük az almaszeleteket, majd felgöngyöljük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, tojássárgájával lekenjük, és előmelegített sütőben, 165 C-on, pirosra sütjük. Langyosra hűtve, porcukorral megszórva tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almarózsák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook