Almarózsák recept
Az Almarózsák hozzávalói:1 csomag leveles tészta
2 nagy édes alma
1 tojás sárgája
1/2 citrom leve
fahéj, barna cukor
Az Almarózsák elkészítési módja:
A tésztát kétujjnyi csíkokra vágjuk. A magháztól megfosztott almákat vékonyra szeleteljük, kevés citromlével megspricceljük. A tésztacsíkokra rátesszük az almaszeleteket, majd felgöngyöljük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, tojássárgájával lekenjük, és előmelegített sütőben, 165 C-on, pirosra sütjük. Langyosra hűtve, porcukorral megszórva tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. szept. 10. 23:49
Az almarózsák elkészítési módja és hozzávalói.