Almabor ecet, az új "csodafogyasztószer"! Valaki tud róla valamit? (tudásbázis)
Az almaecetet már régóta használják és nagyon jó, de kell 1-2 hónap mire a hatása észrevehető.
A könyvben így van:"...nem segíti elő a zsír lerakódását a szervezetben,hanem hozzájárul annak elégetéséhez."...
Az író minden étkezésnél ajánlja az almaecetet ahhoz, hogy észrevehető eredménye legyen.
Anno az 1980-as évek végén, 1990-es évek elején is "csodaszer" volt.
Állítólag, napi egy evőkanálnyitól heti 1-2 kilót lehetet fogyni.
Igaz, naponta 30-40 perc sétát, kerékpározást javasoltak.
Eltelt 1 hét,hogy iszom az almaecetet.Eredmény:1kg mínusz!Igaz mellette hetente 2-3 szor görkorizok egy órát,este pedig nagyon keveset eszek./6 után igyekszem nem enni semmit!/
Remélem,hogy továbbra is így haladok!
én itt találtam almabor ecetet:
bár sztem az almaecet is van olyan hatásos, tényleg fogyaszt,bár csodát ne várjatok :)
Köszi a válaszokat.
Pontosítanom kellett volna.
Egy női magazinban,nem tudom,hogy a címét le lehet-e írni,de S-betüvel kezdődik,olvastam erről az almabor ecetes cuccról.
Én sem tudom,hogy ez ua.-e,mint az almaecet.
Sok boltban kerestem már,de csak almaecetet találtam!
Most úgy döntöttem,hogy kipróbálom az almaecetet.
Hátha bejön.
Továbbra is várom,hogy ki mit tapasztalt,vagy tud a dologgal kapcsolatban!
Ugyanannak kell lennie, hisz az ecet alkoholból készül. Ha van jó féle háziborod, amit almából csináltál, akkor hagyd megromolni, egy idő után almaboreceted lesz belőle. A boltban extra drága, pedig csak hagyni kell tönkremenni.
Annyi értelme van ilyen dolgokat fogyasztani, hogy az ecet sav, tehát a sav hatására felgyorsulnak az emésztési folyamatok a szervezetben, gyakrabban fogsz wc-re járni és elméletileg nem fog a szervezet mindent elraktározni.
Nem olyan csodát kell ezektől várni, hogy elkezded használni és le fogsz fogyni 5-10-20 kilót tőle, hanem lehet, hogy egy éven belül ugyanúgy táplálkozva, mint ezelőtt fogyni fogsz 5 kilót.
Viszont a sok sav nem mindenkinek jó, sőt, a savas gyomor végett hamarabb éhes lesz az ember. De gyengébb verzióban is használható, egyél minden reggel egy almát, plusz napközben még egyet vagy kettőt, ugyanaz a hatása, csak a gyomrod nem teszi tönkre.
Immár 2 hónapja szedem az almaecet kapszulát, de semmi változást nem vettem észre. Elképzelhető, hogy mert nem hiszek benne??
Ismerős ajánlotta,és adta, de nem volt kedvem neki ellentmondani.
További ajánlott fórumok:
- Mondok egy szót, mi jut róla eszedbe? Csak egy szót kérek!
- Kinek, mi jut eszébe róla?
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- Ecet a mosógépbe a ruhák fehérítéséért, ki mit gondol róla?
- A Csodafogyókúra, vagy az egészség?
- Van köztetek olyan, aki kipróbálta valamelyik interneten sokat hirdetett csodafogyitabit?