Van köztetek olyan, aki kipróbálta valamelyik interneten sokat hirdetett csodafogyitabit? (beszélgetés)
A téma felvetésére a válasz:
Szerintem itt a hoxán szinte csak olyanok vannak..
nem kell mindent elhinni, amit hirdetnek!!! 21. szol, hogy legye toekeltes alakod, es vedd meg a bogyot, amit arulunk.
az, hogy valaki kenyszeres evo, azt nem lehet fogyokurakkal gyogyitani. meg kell talalni az okat, hogy mit akar az ember potolni, mi az ami annyira hianyzik neki.
erre vannak modszerek is!!
nem kell mindenről lemondani csak nem kell zabálni...
én úgy fogytam 17kilót, hogy még kisebb süti csoki is belefért..pl napi 3kocka étcsoki...
vagy most a melegbe néha egy-egy gombóc fagyi...
meg kell szabni egy határt és azt be kell tartani...
nem könnyű de nem lehetetlen...
sajnos olyan bogyó nincs, hogy zabálunk és fogyunk... :(
Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy állj ellen b.meg :o))). Másrészt meg érthető. Az egyszerű, finomított szénhidrát ugyanolyan függőséget okoz, mint a cigi vagy a drog. Csak könnyebb leszokni róla. Ha három napig kibírod, hogy inkább a falat kaparod, de nem engedsz neki, elmúlik.
De most komolyan, ha le akarsz fogyni és érzed is, hogy ezek hátráltatnak, akkor kifogásokat keresel.
Amit lassan lefogysz, azt örökre fogyod le :)
Gondolom, soha nem hallottad még, hogy amit tíz év alatt szedtél fel, azt nem fogod két hónap alatt leadni? ugye még soha? XDDDDDD
Amúgy vannak nagyon finom fehérjék (csokis, gyümölcsös, sütikrém ízű, mindenféle), én a helyedben inkább megpróbálnám azzal pótolni ezeket a finomságokat. Nem hazudok, sosem lesz ugyanaz az élmény, de nekem személy szerint sokat segített (én is nagy édességes voltam).
Azt szokták mondani, ha nem tudsz lemondani ezekről, akkor mondj le arról, hogy jól fogsz kinézni... Tényleg így van. Sajnos. :)
Nem leszek a szíved csücske..... ;). Én azt gondolom, hogy aki benyalja azt, hogy egy hónap alatt 5-10 kilót fogyhat - lásd csodakávé - úgy, hogy még az étkezési szokásain sem kell változtatnia, az egyszerűen megérdemli.
Annyi helyen és módon elmondták már szakemberek, hogy nincs olyan csodabogyó, ami mozgás és egészséges étkezés nélkül hat.
Bizonyítanod meg állítólag nem kell - a hirdetés szerint elég visszaküldened, vagy vinned. Itt a Hoxa is tele van ezer fórummal, ahol a csalódottak megvitatják, hogy kit hogy vertek át. Mazsolázz.
Tudom, hogy nem könnyű dolgokról lemondani, de ha csak a fehér lisztet és a cukrot dobod és legalább naponta 3 buszmegállónyit sétálsz, előbb utóbb elkezdesz fogyni.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Mennyire megbízhatóak az interneten meghirdetett diákmunkák?