Álláskeresés (beszélgetés)
Sziasztok!
A soproni bíróság jegyzőkönyvvezetőt keres. Kiváló gépírás, hibátlan helyesírás és érettségi a követelmény, valamint terhelhető kolléganőt várunk.
Nálam munkahelyen nem lehet a telefon. Állást keresek, nem tudom felvenni, de már volt 2 nemfogadott hívásom. Lehet téves is, reklám is, de állás is. Buta kérdés, hívjam vissza a számot?
Aki hr-es, hátha van itt a fórumon, szokta többször hívni a jelöltet vagy ha visszahívja a jelölt, akkor?
Most olvastam, ezért osztom meg Veletek:
Csalók toboroznak dolgozókat németországi munkára!
Eddig legalább négyszáz magyar károsultja van annak a visszaélés-sorozatnak, amely az elmúlt hónapokban történt és vélhetően történik napjainkban is Németország egyik legnagyobb húsüzemében Hamburgban - mégpedig aktív magyar segítséggel - írja a Népszava.
A hamburgi székhelyű Schwarz Cranz húsfeldolgozó üzemben dolgozó károsultak egyöntetűen arról számoltak be, hogy a magyar közvetítők hangzatos hirdetései és ígéretei ellenére szerződést nem kötöttek velük, fizetést alig kaptak - a legtöbben három hónapon át semmit -, közben a napi 10-12 óra munka mellett hét végén is dolgozniuk kellett.
Jelenleg is mintegy kétszáz magyar dolgozhat a cégnél, ahova elsősorban egy fiatal, harmincas jászkíséri pár közvetít magyar munkaerőt december óta.
Januártól keresek pénzügyi-számviteli területen adminisztrációs, adatrögzítő állást, ideális esetben könyvelő mellett, vagy könyvelőirodában, ahol gyakorlatot szerezhetnék a könyvelésben és minden könyveléssel kapcsolatos munkával.
Köszönöm!
Sziasztok!
Januártól keresek egy egy gyerekes családot, akik babysittert keresnek. 16 éves korom óta vigyázok gyerekekre ( most 33 vagyok) és van egy 6 éves kisfiam. Voltam dajka, babysitter, anyuka, játszópajtás....
Szeretem az időt éretlmesen tölteni a kicsikkel, színezés, rajzolás, kreatívkodás, séta, együtt kitalálni ötletes dolgokat (pl. káposztasüni,tejfölöspohárból cica stb ...)
vagy anyunak ajándékot készíteni :)
Ha ilyen embert keresel vagy ismersz valakit, aki babysittert keres, kérlek keress meg itt...
Szép napot mindenkinek :)
Köszönöm :)
Adrienn
Szia!
Az egyik közösségi oldalon (Nem tudom, hogy ki szabad-e írnom, hogy melyik az, de biztosan sejted..face....) szóval ott vannak zárt csoportok, magyar és külföldi állást keres-kínál, nagyon sok állásajánlat érkezik naponta.
Nem tudom, hogy fent vagy rajta?
Sziasztok!
Aki tud kerem segitsen!
Anyukamnak keresnek valami munkat Hollandiaba, bejaronoit vagy gyerekre vigyazni, MAGYAR csaladhoz.
Akinek van kinti ismerose es teheti, kerem Segitsen!
Nagyon koszonom!!!
Még senki nem írt :(
Nem érdekel senkit az állás??
Sziasztok!
Irodai munkára keresünk humánpolitikában is jártas, hölgy munkatársat Bp Zuglói irodába napi 8 órás munkakörbe. Betanulás kezdete legkésőbb 2013. január.
Ha érdekel valakit írjon privit, majd önéletrajz kelleni fog.
Feladatok:
-HR ügyek
-VÁM ügyintézés sablon alapján kb havi 1.
-kapcsolattartás a könyvelővel
-ajánlatok kiadása sablon alapján
-vezető munkájának támogatása, megbeszéléseinek nyomonkövetése, megszervezése, tehát kicsit titkárnői feladat
Sziasztok!
Soproni szalonba keresünk fodrász, pedikűrös, műkörmös kollégákat kizárólag vállalkozói jogviszonyba. Bérleti feltételek nagyon kedvezőek, a szalon a belvárosban van. Nyitás december 1-jén!
Sziasztok
Budapest nyugati pu. környékén keresek állást, vidékről járnék fel dolgozni. Adminisztratív, irodai munka érdekelne.
Ha valaki tud valamit, segítsen.
Köszi.
Sziasztok!A férjem a múlt héten veszítette el az állását...:( Biztonsági őr, vagyonőr,és szobafestő mázoló tapétázó szakmája van.
Ha valaki tud valami infót szóljon! Borsod megyében lakunk:((
Ok, mindegy a lényeg, hogy állást kínálnak/kínáltok :)
Mint ügyfél tényleg jó tapasztalataim voltak velük kapcsolatban, de ez természetesen nem egyenlő azzal, hogy ha valaki munkaerőként dolgozik egy adott cégnél.
Azért sok sikert mindenkinek...az egész évre :)
Hát igazad van, minden bizonnyal több infót is megadhattam volna, de az már féltem, hogy reklámnak, vagy ,,igazi,, hirdetésnek minősül, és törölve lesz.
Csupán segíteni szerettem volna - hátha itt valakinek felkelti az érdeklődését a dolog.
Annak személy szerint örülök, hogy neked jó tapasztalataid vannak a céggel kapcsolatban, még nem vagyok olyan régóta a cég tagja, így nem kaptam teljes képet mindenről, szóval a te infód mindenképp hasznos :)
Ennél azért kicsit több infóval is szolgálhatnál, nem gondolod? :)
Személy szerint a pénzügyi cégekkel nincs jó kapcsolatom, pontosabban a legtöbbekhez hasonlóan kissé előítéletes vagyok...
A céget még régebb óta ismerem. Sokat segítettek nekem, úgyhogy volt ügyfélként panaszom nem lehet.
Pénzügyi területen keresel állást?
a személyes tippem az, hogy küld el az önéletrajzodat a Bestens-nek! karrier@bestens.hu
van egy ilyen:
www.jobkereso.com
'padisah válasz | megnéz | könyvjelző 2010.09.07 09:22:19 (52314)
készül egy új álláskereső oldal, ahol a kereső-t szó szerint kell érteni
www.jobkereso.com
amiben az a pláne, hogy itt keresőrobotok szedik össze azokat az állásajánlatokat, amelyek kint vannak a neten, más weboldalakon
ez főleg más hirdetőoldalakat jelent, mert ott van sok, de mi leszedjük a vállalkozások honlapján meglévő állásajánlatokat is, amit megtalálunk
(tehát itt nincs munkaerő közvetítés meg semmi ilyesmi, csak linkeket adunk mint egy rendes keresőprogram)'
Köszönöm! De mint mondtam, nem álmaim munkája és elég pörgős, meg időigényes. Emellett magánélet kilőve :S De ez van!
Hát, megpályáznék én mást is, mert a másik amit most hirdettek közelebb is van, és kevésbé stresszes és strapás. Viszont már aláírtam itt a munkaszerződést...és az igazgatónak elég messzire elér a keze, vagyis minden nagyobb intézményt (munkaügyik, iskolák) kívülről ismer. És ha most beadom erre is a pályázatomat, akkor arról tuti, hogy értesülni fog. Bár, próbaidőre vettek fel, szóval... :)
További ajánlott fórumok:
- Hatékony álláskeresési fortélyok
- Segítenétek megérteni az álláskeresési járadék milyenségét? :)
- 23 évesen egy normális munkám sincs. Álláskereső vagyok,...
- Csak a papír számít az álláskeresésnél?
- Mennyi most a munkanélküli segély, azaz álláskeresési járadék összege?
- Diplomás munkanélküliség, álláskeresés 2012-ben-segítsünk egymásnak!