Állapotosan milyen lázcsillapítót lehet szedni? Túlvagyok már a 18.héten (tudásbázis)
Ha lázas vagy mindenképp jelentkezz az orvosodnál, ha nem tudod elérni, hívd fel a kórházat ahol szülni fogsz!
Járvány időszak van...
Szia!Én is a panadol mellett szavazok+vizes borogatás+C vitamin(napi 1000mg)!!!!!!!Kell az immunerősítés!
Gyors javulást!!!!
Nekem a rubophent nem engedte, csak az algopyrint.
Gyógyulást!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Az én orvosom megfázásra,lázra,fejfájásra a Rubophent irta,nekem bevált!Azt mindenre szedheted!
De akkor most már jobban vagy???
Lement a lázad???
Szerintem is a telefon a legjobb de elöször probálj hideg vizzel,vagy a Rubofennel,a panadolt nem tudom nem irja???
Remélem már jobban vagy és megoldodott a dolog mézes tea és C vitamin utána is nehogy megint megfáz és belázasodj:-D
38.4
két órája vettem be egy fél algopirint, akkor még csak 37.6 volt
Szia elvileg Rubofent lehet nekem is azt irtak és még nem voltam tul 12 heten de egy telefont megérne a dokiddal beszélni ,ha van azért van,
Mennyi a lázad????
További ajánlott fórumok:
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- Mennyi esély van arra, hogy állapotosan felvegyenek valahova?
- És ki miért vállalná 45 évesen a babát, ha véletlen állapotos lenne? Erre is kíváncsi lennék.
- Ti mit csináltok, ha nem akar a láza lemenni a gyereknek a lázcsillapítótól?
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Refluxos betegnek milyen lázcsillapítót lehet szedni?