Állandóan be kell csuknom a szememet mert fáj, mitől lehet, mi lehet az oka? (tudásbázis)
Ha bemész a szemészetre,nem fognak kidobni,nyilván ők is tisztában vannak vele,hogy két hónappal ezelőtt még nem tudtad,hogy most fájni fog a szemed,így nem tudtál időpontot kérni...Nálunk is időpontos a dolog,de ki van írva az ajtóra,hogy ha be van gyulladva,belekerült valami,stb,akkor természetesen nem kell időpont,bemehetsz.
Nekem két éve volt ilyen,bár én nyitva tudtam tartani,de 3-4 nappal később nagyon csúnyán begyulladt,minden bajom volt,fájt,szúrt,a fényt alig bírtam elviselni.Szemcseppet kaptam rá,napi 5x csepegtettem.Az is lehet,hogy belement valami,csak nem tudsz róla.Szóval menj el vele mindenképp.
Nekem hasonló tüneteim úgy lettek, hogy megrepedt a kontaktlencsém. Az ilyesmit nem veszi észre az ember, viszont 3-4-5 napi hordás után a sérült lencse felkaristolja a szemet beborító hártyát. Ez még önmagában elmenne, csak fájogat, de ha ezen a résen már baktériumok jutnak befele, abból nagyobb kalamajka van.
Mindenképp orvosnak kell ezt látni, nincs házi kezelés, itt mikrószkóppal kell megnézni, miféle elváltozások vannak. Menjél csak ambulánciára nyugodtan! Minket a Madarász utcában hajnali ötkor bulizás után is probléma nélkül elláttak, utólag is elnézést kérünk a személyzettől az artikulátlan részeg bagázs miatt :D Le a kalappal előttük, valami tizedmilliméteres növénytüskét találtak meg az egyik ismerősöm szemében.
Hát pedig valami be van oda szorulva, vagy nyomja valami a látóideged/szemgolyód. Egy nyugodtabb hétköznap délelőtt menj el egy szemészeti ambulanciára, nem fognak kidobni szerintem.
(Miért kell egy szemészetre 2-3 hónapot várni? Úristen.)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Mostanában egész nap ásitozom és állandóan álmos vagyok.Reggel 8-fél9 körül is nagyon nehezemre esik felkelni az ágyból. Mitől lehet?
- Hogyan lehet megbirkózni azzal, ha valaki állandóan bánt?
- Hogy lehet úgy dolgozni, hogy állandóan beteg a gyerek? Segítség nélkül!
- Ha állandóan alacsony a vércukor szint, és jelentős mellette a túlsúly, mit lehet tenni?
- A férfi eddig állandóan közös jövőről beszélt, visszavesz és nem akarja, mi lehet az oka?