A férfi eddig állandóan közös jövőről beszélt, visszavesz és nem akarja, mi lehet az oka? (beszélgetés)
sziasztok!
Érzem én is, hogy minden sebből vérzik a dolog. Csilla azt írja, az ő férje sem hitt benne, míg belé nem szeretett....hát ez az, az én barátomnak éppen én voltam az, aki ugyanúgyezt a már elveszettnek hitt érzést visszaadtam a lelkébe. 10 hónapon keresztül biztosa voltam benn, tudom, hog én is ezt jelentettem neki. Valami különleges, fontos dolgot, ami tényleg nem jön az életben szembe mindennap. Éppen ezét nem tudom most megemészteni és mir vélni ezt a 180-fokos fordulatot, mert tudom, hogy mi volt és mi lett. És nem tudom az okát...az sajnos kevés, hogy a szerelem múlik....ennyire pedig nem lehet beparázni. Tudom, hogy nem hazudott a szerelméről...tudom biztosan és most....bárcsak megosztaná velem a gondolatait. De ma tényleg pontot teszek a dolog végére. Nagyon rossz temetni egy szerelmet, melyet még táplálnál szíved mélyéről. Megpróbálok dolgozni.
"azt mondta időre van szüksége. Kb két év, de úgy érzi, nincs joga azt mondani, hogy addig várjak rá."
ez a két mondat engem nem győzne meg arról, hogy tényleg én vagyok a "nagy nő" az életében :((
nekem ez azt jelenti, hogy két évig biztosan nem veszlek feleségül, ha gondolod, szakíts, én nem tartóztatlak. a szerelem nem elvárásokról szól, nélküled éppúgy nehéz lesz kimásznia a helyzetből, mint veled. az rendben, hogy gyereket nem akar addig, amíg ez a helyzet. a szerelem viszont doppingol, az ember szárnyal és az üzlet is sokkal jobban megy, ha az ember szerelmes :o))
felvetetted neki a szakítás lehetőségét és ő nem azt mondta, hogy ne hagyd el, mert csak veled képzeli az életét, hogy nélküled sosem lesz már ugyanaz a világ, hanem azt, hogy ha akarsz tulajdonképpen mehetsz.
egyrészt az ő rossz helyzete a probléma, másrészt nyomás van rajta, hogy engem a rendes kerlkvágásomból, munkahely, fizu, biztosítás kiszakít és nem tudja, hogy mire...mondjuk ezt megértem, reálisan kell gondolkodni. Megkérdeztem, hogy szeret-e? Erre azt felelte, hogy a szerelem nála más, mint ahogy én értem. Neki család, gyerekek, rendszer és rend az életében. Én ezt tudnám nyújtani neki, tudja, ez a szerelem nála, inkább logikus dolog. Erre mondtam, hogy ez inkább az ő szerelme. Szeret-e úgy, ahogy csak ő egy nőt tud szeretni? Erre azt mondta: Néha igen..(ez nálunk egy vicces szólás, gyakran használjuk...) szóval egyelőre ennyi..
hagyjak időt neki, ezt mondják.
Sziasztok!
Tegnap beszéltünk, ugyanaz....de mégis jobban érzem magam. Amikor a szakítás leheőségét felvetettem, akkor is azt mondta időre van szüksége. Kb két év, de úgy érzi, nincs joga azt mondani, hogy addig várjak rá. Nagyon különleges vagyok neki, olyan nő, aki minden elvárását teljesíti, aki mindazt tudja nyújtani neki, amire szüksége van, akival családot is alapítana. Beszéltem továbbá egy közös ismerősünkkel, aki beszámolt róla, hog a barátom volt náluk, és azt mondta, hog hiányzom neki (nekem ezt nem mondja) és hogy el tudna venni feleségül...erre mondták neki, ha így érzel, akkor ne gatyázz....erre megint csak a pénzügyekre meg tatrozásokra hivatkozott....na szóval egyelőre ennyi..puszi Nektek
attól, mert nem állsz elő a farbával, még most is lehet más lánnyal((
ez a "különleges vagy nekem, és az is maradsz2 duma elég lepattintósnak hangzik...((
egyébként meg lehet, hogy abszolút nincs igazunk... mi van, ha kivár? megnézi a krízist, hogy bírod? mi van, ha valami különlegeset tervez?
miért ne várjam? Én bizony várom, de nagyon. Bár azért azt nem mondhatom, hogy nem avatott be a helyzetébe, és tuodm, hogy ez a büszkesége miatt nagy lépés. Csakazt nem tudom megérteni, hogy ettől függetlenül miért nem nevez pl. már a kedvesének? attól még szerethetne, vagy a görcs miatt nem megy már ez sem? attól még nem kellene hűvösnek lennie.
Ja, és ő nem bírná elviselni, ha én mindent itt hagynék miatta és ő mégsem tudna engem boldoggá tenni, nekem ez mind blablabla szöveg.....vagy nincs igazam?
egyébként lefagyhatott azért is, mert tényleg nem jól mennek a dolgai, és őrlődik...nem tudja, hogyan kellene tovább mennie, hogy családot is alapíthasson, meg minden rendben is legyen...
ha valakinek gondjai vannak egyáltalán nem biztos, hogy tudja palástolni, de a török mentalitású pasitól ne is várd, hogy megossza veled(((
Nem akarlak bantani,de,ha neki ilyen munkaja van,hogy csak egy heten egyszer van otthon... mit fogsz Te ott csinalni egyedul... munkahely es nyelvtudas nelkul?
Amiatt,hogy nem adta oda a gyurut,ne aggodj... a ferjemnel is kozbejott vmi... megvette a gyuruket 2005 karacsonyara... vmi kozbejott es vegul ra egy evre kerte meg a kezem... nem ugy tortentek a dolgok,mint tervezte...
akkor jó..török szimpatizáns vagyok egyébkét, de légy vele körültekintő, és nézd meg honnan jön, hova tart, ki ő..
:)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?