Állandó hányinger... terhes lennék? (tudásbázis kérdés)
Már 3 hónapja nem jött meg a menstruációm, amivel voltam orvosnál, és megállapította, hogy a petefészkemmel gondok vannak, nem jól működik.
A párommal együtt vagyunk, nem védekezünk már 6 hónapja, de még nem sikerült teherbe esnem. Már nem gondolok minden nap a babára, majd jön, ha szeretne jönni.
3 napja azonban az ágyban fekszem. Folyamatosan hányingerem van, viszont éhes vagyok. Minden kijön belőlem, de nagyon kívánom az ételt. Ám a cukros üdítőket, édességeket nem bírnám meginni, meginni. Azonnal felfordul a gyomrom. Ma pl. húslevest ettem, azt tudni kell rólam, hogy csak a tésztát eszem, meg a levest, most viszont teleraktam zöldséggel és hússal.
Szerintetek vegyek tesztet? Esélyes, hogy sikerült teherbe esnem? Valaki volt már így, hogy egész nap hányingere van?
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Szerintetek mit tegyek, állandó nehéz gyomor, hányinger, rengeteg gyomorsav, mit ajánlotok?
- Szinte állandóan hányingerem van, mitől lehet?
- Kemény has és állandó hányinger mire utal?