Államilag támogatott szakra jelentkeznék (beszélgetés)
7. Guruljka (válaszként erre: 4. - Nagyhelga)
2017. febr. 5. 23:37
Itt a válaszban részletezik a jogosultságot, de az itteni kérdező, a topikindító nem pontosan ugyanezt kérdezi.
6. Guruljka (válaszként erre: 1. - Ori90)
2017. febr. 5. 23:21
5. MZsanett
2017. febr. 5. 14:20
Én is úgy tudom, hogy 12 félév jár.
4. nagyhelga
2017. febr. 5. 12:35
Én meg úgy hallottam, hogy 12 félév jár mindenkinek :)
3. pinkyke
2017. febr. 5. 12:11
bocsi 10 félév :)
2. pinkyke
2017. febr. 5. 12:10
Elvileg 10 fél jár mindenkinek ingyenesen, de vannak feltételek( pl. ha nincs nyelvvizsga a végén, akkor vissza kell fizetni és stb.) tehát neked még van 8 féléved, így szerintem beleférsz
1. Ori90
2017. febr. 5. 11:15
Sziasztok!
26 éves vagyok,tanultam már 2 egyetemen 1-1 félévet,államilag támogatott szakokon,de egyiket sem tudtam befejezni,családi és egyéb okok miatt.Az lenne a kérdésem,hogy 26 évesen is lehet államilag finanszírozott félévekre jelentkezni?És ha igen,beleszámítanak-e az el nem végzett félévek?Mert most alapképzésre szeretnék jelentkezni.
Köszi a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy van-e nem nappali tagozaton főiskolai oktatás, ami államilag támogatott?
- Államilag támogatott félévek
- Ha felvesznek fősulin államilag támogatott szakra, akkor milyen költségekre kell számítani?
- Ha abbahagytam az első államilag támogatott okj-s képzést, akkor már nem jelentkezhetek egy másik államilag támogatott levelező képzésre?
- Ha van egy emelt szintű OKJ-s végzettségem, jelentkezhetek még Felsőfokú szakképzésre államilag támogatott formában?
- Felsőoktatásba jelentkezésnél államilag támogatott szakra hány éves korig lehet jelentkezni?