Alkoholos kézfertőtlenítő zselé citrom illattal, ami víz és szappan nélkül is használható...Szerinted jó? (tudásbázis)
Szerinted jó?
Szerintem jó, de szintén szerintem jobb nem túl gyakran használni, főleg nem a gyerekek kezét ezzel tisztítani. Annyi vegyi anyag van benne, ezekkel folyton érintkezni nem hinném, hogy jó. A mai ember szervezetéből így is rengeteg vegyi anyagot mutatnak ki a régebbi emberekhez képest. Sokkal többet takarítunk ilyen-olyan tisztítószerekkel, minden bacit el akarunk ölni és ez nem feltétlenül jó dolog. Ha totálisan lefertőtlenítünk mindent, akkor ha kimegyünk a nagyvilágba, sokkal könnyebben elkapjuk a betegségeket.
Ez tényleg így van. Nézzük csak meg a koszban, szutyokban élőket, szinte sose betegeg, míg a tisztaságban élők nagyon gyakran.
Persze meg kell tanulni, hogy ne vegyük a szánkba a kezünket és ez-az után mossuk meg, de nem kell extrán túlzásba vinni a higiéniát.
Én is a tisztítószerek végett lettem ekcémás. Egy csepp bútorápolóval ha érintkezik a bőröm, akkor egy hétig extra száraz és gusztustalan ekcémás lesz a kezem. Szeroidos krémeket kell használnom, hogy elmúljon...
Persze én is tisztaságmániás vagyok és sehogy se tudom rávenni magam - a mai kor vívmányai végett - hogy pl a portalanításhoz elég a vizes rongy, állandóan nyomatom a finom illatú szereket saját és partnerem kárára.
Ez a márka 99,99%-ban megöli a bacikat.
15 mp alatt működik.
Nem kell hozzá víz vagy papírtörlő.
Nem szárad ki tőle a kéz.
Friss illatot hagy maga után.
Nekem AlcoGel-em van, ezt Cipruson gyártják Nicosia-ban. Imádom az illatát, gyorsan megszárad és nagyon jól szagtalanít.
Érzékeny bőrűeknek nem ajánlott véleményem szerint. Én is ekcémás vagyok, ha picit is előjön, tényleg csak ici-picit, akkor irtóra csípi a kezem - és ha nincs csap a közelben akkor meg kell várnom, míg elmúlik a csípés...
Használata: otthon, wc, utazásk, étkezés, munka, gyermek.
Ha még gyermekekhez is ajánlják, akkor csak jó lehet, csak tényleg az érzékeny bőrűeknek gondot tud okozni.
Az enyém összetevői: Alcohol Denat., Aqua, glycerin, Triclosan, Carbomer, Parfum, Triethanolamine.
Hmmm. Bírom, mikor módosítják a kérdést... Lehet én tettem fel hülyén a kérdést, mivel én úgy írtam ki a végét, hogy : Szerinted ?
Szerintem jó :) És a többi emberke hogy vélekedik, főleg most, ebben a járványos időszakban ? Szerintetek IS jó ?
Na csak vettem a gyógyszertárban, ANTIMIKROBS-S --720 ft volt. Most kentem be másodszor a kezem .
Jól puhít és azt írja-bakteriális és gombás fertőzés ellen tökéletes védelem.
De!!Aktív triklosan és etanol hatóanyagokat tartalmaz.Ez valami vegyi anyag.
Igaz kell valami ebben a bacis világban, ha közösségbe megyek(orvos, kórház)
Látom, nagy csokievő vagy :)
Na, én is az vagyok, lelkiismeret-furdalás nélkül eszem az édességeket :)
Az anyagcserém is lassú...
És nem látszik meg rajtam...
Ha rájövök a titokra, ígérem, elárulom!!!
De már nagyon offolunk :)
pedig már kezdtem reménykedni, hogy megtudom a "hogyan ne együnk" titkát!:))
akár még két példányban is megvenném a könyvet, ha megtudnám belőle:)))
Úgy gondolod?
Hmm... Akkor a félév végén belevágok, a nyáron lesz időm :D
(Ugye a nem vetted komolyan? Mert elég jó étvágyam van... De télen van olyan is, hogy egy nap nem iszom semmit. Nem igénylem... De csak ritkán :) )
uuuuu... hát akkor tényleg nagyon tudsz valamit.
én sosem felejtek el enni:)))))))
neked könyvet kellene írnod arról hogy ezt hogyan csinálod, bestseller lenne! :)
Háááát...
Ha el nem felejtem :D
Jaj, ne is mondd :D
Kics voltam, elmentünk kirándulni Ausztriába, Mariazellbe... Otthon este száraz pelust szedtek le rólam :D
Voltam orvosnál is sokszor ez miatt, de nem találtak semmi szervi bajt, így hát örülök magamnak :)))
hű! akkor te nagyon tudsz valamit:))))
ez a képesség szuper lenne nekem is kirándulások, túrázások és egyéb szabadidős programok esetén:))