Alkalmazottként dolgozol, a vezetői iskoládat nem számolják bele a fizuba? (tudásbázis)
Szerintem az nem nagyképűsködés, ha valaki elmondja a végzettségét, hiszen megdolgozott érte. Nem osztogatják azt csak úgy. Én sem tartom nagyképűsködésnek a tanár kollégám részéről, hogy elmondta. Nem tudott a végzettségének megfelelő munkát találni, eljött ide, mert valamiből élnie kell, de ugrásra készen áll a megfelelő helyre.
Monácska! Meg kell találnod a megfelelő állást, ami a végzettségedre alapul, s akkor majd beszámítják. Tekintsd a jelenlegit ugródeszkának, s állj startra készen a magasabb pozícióra. A feszültséget felesleges generálnod a vezetőddel, hiszen a rövidebb úgyis a Tiéd. Amíg itt kell, hogy legyél, addig alkalmazkodj a saját érdekedben. Aztán ha eljön a Te időd, akkor pedig elegánsan távozol.
ha alkalmazotti munkát vállaltál, akkor ne akarj több fizetést, de ne is akarj olyan okos lenni mint a főnök. Ez szigorúan tilos!! Ha még egy ideig ott szeretnél dolgozni.
Vontak márt kérdőre
" honnan tudom, mi van oda írva"
Na igen, paraszt melósnak csak magyar nyelven szabad olvasni, ezt sem mindig.
Miért számolnák bele, ha nem szükséges hozzá ez a végzettség?
Amúgy miért nagyképűsködsz a tanfolyamoddal? Miért lesz jobb ha a kollégák megkeserítik ezért az életed?
További ajánlott fórumok:
- Fűtési gondok, rezsicsökkentés - milyen spórolást alkalmazol?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- 50 helyett 67 km/h = 20 000 Ft? Mi alapján számolják a büntetéseket?
- Milyen konyhai praktikákat alkalmazol?
- Bankkártyás fizetéseket mikor, hogyan számolják el a boltok?
- Egyéni vállalkozó vagy alkalmazott?