Alig eszem, mégis híztam. Miért? (beszélgetés)
Nem nehezebb :)
1kg zsír pont annyi mint 1 kg izom.
Csak az 1 kg izom, kisebb helyet "foglal" :)
akkor hova akarsz fogyni? ehhez a magassághoz, ha izom is van rajtad, min 60m kiló kell legyél, de inkább 64.
csak egy példa, én 152 centuói vagyok demikor elkezdtem sportolni annó, híztam 3.4.5 kilót, 52 alá nem nagyon mentem többet, de véknyabb voltam mint 48 kilósan. konkrétan csökkent a ruhamáretem kamaszról kiskamaszra. egyszzerűen jobb lett a kondim, és felszedtem izmot
de a lányom is, amióta heti 4 et edz, súlyra több lett, de kiesik mindenből. az izom nehéz. a centi és az erőnlét ami jobban igazat mond,hagyd a mérleget a francba.
Hallottad már a skiny fat kifejezést? Nem tudom, van-e magyar kifejezés rá, de azt jelenti, hogy bár vékony vagy, de nem izmos, tónusos, hanem olyan zsíros-plötyi - bocs :)
Ezzel az étrenddel nem építesz izmot, nincs miből. Fogyási időszakban nem túl bölcs dolog a sok gyümölcs.
Zsír-fehérje legye az alap és kevés szénhidrát, az is rostos zöldésgekből. Semmi cukor, semmi fehér liszt.
Sok az 5 edzés, nincs ideje az izomnak regenerálódnia.
165 cm vagyok, 62 kg, nem vagyok vékony, de sportosan izmos, definiált izmokkal. Eszem gyümölcsöt - ma pl. egy ananász az ebédem és a vacsorám, de nagyon ritkán. Az idén először.
Az, hogy lehet...? 21 évesen 168 cm-hez sztem még az 55 kg is kevés. (Van egy 21 éves lányom, aki 164 cm, volt már 62 kg és 49 kg is, tudom milyenek vagytok :D De persze alkat kérdése is.) Lányom se gondolta 49 kgosan, hogy csont és bőr, majd 56 kg-osan visszanézte magát és ledöbbent mennyire gebe volt. Sajnos a fejünkben sokszor torz kép van magunkról!
Ne akarj tovább fogyni, erősíts, izmosodj. ;) Remélem súlyzós edzést végzel. :)
lehet izmosodtál, az nehezebb, mint a zsír
mit edzel?
:(
Akkor más így is csontsovány vagy :(
Ebből pont semmit nem lehet megállapítani, nem mindegy, hogy milyen gyümölcs / zöldség, és hogy mennyi.
Ez olyan mint a diétás étrend, amiben az van, hogy 1 szelet rozskenyér. Na de mekkkora? 10 dkg-os, vagy 30 dkg-os.
Annyira sok oldalról kell ezt megközelíteni, és annyira egyéni, hogy senki nem fog tudni neked itt segíteni.
Ha megakadtál, és nem tudsz tovább lépni, akkor keress egy szakembert, aki az összes infó alapján tud neked segíteni. Azt az összeget, amit kér, simán megér...
A gyümölcsökben rengeteg a cukor, van amelyik zöldségben is.
Hogy ne mardosson az éhség, gondolom ezekből többet fogyasztasz, így bizony a cukor miatt simán kúszhatnak rád a kilók, főleg a szervezet, tartalékolós módra vált át.
Jobban járnál 1 szelet párolt, grillezett hússal, salátával, mint a gyümölccsel.
További ajánlott fórumok:
- Inkább keveset vagy alig eszem a főtt ételből, hogy elég...
- 10 napja figyelek a kajára, sokkal többet mozgok, mégis híztam, miért?
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Euthyrox 25 mg, valaki hízott már tőle? Állítólag gyorsítania kellene az anyagcserét, én mégis híztam tőle 3 hónap alatt 4 kilót.
- Mit csináljak, ha az eszem azt mondja, hogy jó, hogy szakítottunk, mégis fáj?
- Ki, mivel szokta a vasalóból a vízkövet kitakarítani?Mert én a deszt vizet teszem bele, mégis iszonyatosan vízköves!