Mit csináljak, ha az eszem azt mondja, hogy jó, hogy szakítottunk, mégis fáj? (beszélgetés)
Tegyél fel egy Wagner cd-t, vegyél elő egy füzetet és írd le ezerszer "Dühös vagyok!"!
De ne nyomd rá a tollat a papírra! Ne lehessen látni a túloldalon az írást!
Igazából nem mindegy?
Lépj túl rajta.
Elég friss kapcsolat volt, 5 hónapot voltunk együtt, de nem volt igazi a kapcsolatunk. Voltak nagyon jó periódusok, de majdnem minden héten vita volt, s azért, mert nem egyformán láttuk a dolgokat, s egyszerűen nem tudtunk semmit megbeszélni, mivel folyton arrogáns, lekezelő volt velem. Múlt hónapban volt egy szakítás, majd megint összejöttünk, de akkor is az volt a reakciója, hogy ok, ő ad nekem még egy esélyt s talán meg tudom változtatni a véleményét rólam. Noha ő volt az, aki mindent a fejemhez vágott. Békülés után tartott még jó 3 hetet a kapcsolat, újrakezdés után mintha nem is ő lett volna, kedves volt, gondoskodó, majd hirtelen mintha eldurrant volna az agya, egy az egyben kijelentette, hogy nem kellek már neki, ő nem tud egy ilyen nővel mit kezdeni, mint én. A legnagyobb problémám pedig az, hogy meg se próbálta helyrehozni a dolgokat, s rengeteg kimondatlan dolog marja a lelkemet. Tudom, hogy hosszútávon jó, hogy szakított velem, mert soha nem becsült, mégis úgy érzem, hogy nem kapott rendes lezárást a dolog.
Hogy fogadjam mégis el a helyzetet, ha magamban dühöngök már hetek óta?
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Mit csináljak, ha páran a beszédemből azt mondják, hogy rinyálok?
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?
- Pici babám sokat bukik szopi után, legtöbbször akkor, amikor leteszem hasra (csak hason tud aludni) mit csináljak?
- Miért mondják azt hogy csak ősszel jó el rakni a csalamádét? Ha most teszem el mi baja lehet?
- 5 éves kisfiam, mostanában állandóan nyújtogatja nyakát, nagyon idegesítő! Azt mondja kattog, lehet hallani is, nem fáj neki! Mit csináljak?