Alessandro rumos-gránátalmás gesztenyepüréje recept
5 perc
Szénhidrátszegény
Az Alessandro rumos-gránátalmás gesztenyepüréje hozzávalói:
10 dkg gesztenyepüré,
fél db gránátalma,
1 cl rum vagy rumaroma,
2 cl gránátalma szirup
ízlés szerint: tejszínhab
Az Alessandro rumos-gránátalmás gesztenyepüréje elkészítési módja:
A gesztenyepürét lereszeljük. Egy üvegkehelybe először egy kis tejszínhabot teszünk. Rászórjuk a gesztenyepürét. Meglocsoljuk a rummal és a gránátalmasziruppal. Majd újra a tejszínhab következik. Végül rászórjuk a gránátalma magját.
Egyszerű, gyors és nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2018. szept. 23. 16:20
Az alessandro rumos-gránátalmás gesztenyepüréje elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.