Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Alessandro majorannás-hagymás pulykamájkréme recept

Alessandro majorannás-hagymás pulykamájkréme recept

Elkészítési idő 15 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro majorannás-hagymás pulykamájkréme hozzávalói:
50 dkg friss pulykamáj,
2 nagy fej vöröshagyma,
fél fej fokhagyma,
1,5 dl étolaj,
ízlés szerint só, őrölt színes őrölt bors, morzsolt majoránna


Alessandro majorannás-hagymás pulykamájkréme 1.Alessandro majorannás-hagymás pulykamájkréme 2.Alessandro majorannás-hagymás pulykamájkréme 3.


Az Alessandro majorannás-hagymás pulykamájkréme elkészítési módja:
A hagymákat felaprítom majd az olajon közepes lángon sütöm kevergetve 5-6 percig. Majd hozzáadom a megtisztított pulykamájakat és kis lángon néha megkeverve még 6-7 percig pirítom. A vége előtt lehet fűszerezni 1-2 perccel. Ha kész, félrehúzom az edényt és leöntöm a zsiradék 2/3-át. A maradékot egy botmixerrel összekevertetem. Ha kihűlt, mehet egy zárható dobozban a hűtőbe, ahol 1 hétig is eláll.

A legjobb megvajazott pirítósra kenni. Citromos teával újhagymával, paprikával, paradicsommal a legfinomabb reggeli vagy vacsora.
Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


Az alessandro majorannás-hagymás pulykamájkréme elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook