Albert kekszes recept

Az Albert kekszes hozzávalói:
Egy nagy csomag, vagy két kis csomag Albert kekesz
2 csg vaniliás pudingpor
2 csg vaniliás cukor
3 dl tej
10 dkb Rama margarin
10 dkg porcukor
2 ek kakaopor


Az Albert kekszes elkészítési módja:
A vaniliás pudingporból a tejből és vaniliás cukorból pudingot főzünk. A Rama-t porcukrot és a kakaóport és a kakaóport kikeverjük és a langyosra hűlt pudinghoz keverjük. A kekszet egymás után megkenjük a krémmel, és összeragasztjuk, így egy hosszú roládot kapunk. Be lehet szórni kókuszreszelékkel is. Alufóliába tekerjük és hűvös helyen állni hagyjuk. Másnap szelhető, lehetőleg srégen vágjuk fel, így szép csíkos lesz.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az albert kekszes elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook