Alakformáló topic (beszélgetés)
Szia!
Nem vagyok szakértő de van egy-két meglátásom. Valószínűleg a barátnőd túlzásba vitte a fogyókúrát. A súlya mellett lényeges az életkora és, hogy milyen magas. Érdemes lenne elbeszélgetned vele erről, mert ez valamiféle lelki problémára utalhat. A hasa valószínűleg azért néz ki így mert nagyon lefogyott viszont ha nem megfelelő a táplálkozása az haspuffadáshoz vezethet. Átgondoltabban és egészségesebben kellene életmódot váltania, beiktatva olyan gyakorlatokat amik az izomzatát is fejlesztik. Ettől nem csak külalakra lesz formásabb de az anyagcserének is jót tesz.
Hali! :)
Én egy megriadt férfi vagyok aki a párjának persze aki nő :) szeretne egy kicsit segíteni.
Szóval az történt hogy Most hívjuk Rozinak szóval az én kis Rozikám más életmódra váltott azonban a munkája miatt a mozgás nem lett megoldható nagyon csak a nagyobb séták és az eddig is bombázótestű barátnőmből másabb féle barátnő lett! A baj az az egészben hogy a hasa felső része az megszűnt létezni vagyis egy lyuk van és oldalról nézve az alhasa olyan kis sörhasas lett.... Az tény hogy másabb életmódra váltott: sok zöldség gyümölcs és húsfélék közül csak csirkemellet fogyaszt és persze szinte heti egy szelet kenyér vagy max reggelinél... ezek a dolgok miatt sokat sztem kb 8-9 kilót fogyott mert mellbőségből is leadta szegény és felül a bordája látszik és mellette a bőr lóg...
Szeretném ha megpróbálnátok segíteni mit is csináljon az én kis Rozikám hogy eltűnjön az a zavaró alsó has és a lógó bőr felülről. A lakásban leg magic torna gépezet van ami nem éppen erre szolgál aztán egy naaagy felfújható gumilabda asszem aerobikhoz de azt most nem volt ideje használni. Azt szeretném hogy ne kelljen elmennie "edzőtermekbe"hanem otthon valahogy megoldani az egészet!
Tulajdonképpen én a felüéssorozatot ajánlanám neki meg egy kis aerobik mozgást és talán kis kocogást de azt nem szeretném ha csontsovány lenne most kb 55 kg de szeretném ha lenne azért 60 :) mert én úgy szeretem a Rozikám :)
Köszönöm szépen a segítséget!
Ha netalán e-mailben is megosztanád velem akkor légyszi írj a sese69@citromail.hu címre mert nem sűrűn látogatok fórumos oldalakat!
Szia gyöngyi!
Meg tudnád adni ennek a szépségszalonnak az elérhetőségeit? (telefon, cím, esetleg internet oldal)
Köszi Viki
Viksi!
Én egy szép ségszalonba jártam vákumos masszázsra. (Bp. Baross tér.) 10 alkalom 20000 Ft. egy héten 3x kell menni. Nekem nagyon látványosan használt le is vitte a zsírt és anarancsbőröm is nagyrészt eltűnt.Pedig 43 éves korban ez már teljesítmény. Persze közben fogytam is vagy 3-4 kilót 2 hét alatt.
Gyöngyi
Gyöngyi
Sziasztok!
Valamelyik modell egyszer azt nyilatkozta, hogy ő semmit nem tornázik, mert se ereje se energiája hozzá, egyedül a hulahoppozás, amit kényszerűségből csinál a derékméret és a laposhas érdekében. Na én is hozzáfogtam! Először is beszereztem az eszközt, ami csak 800ft volt. Az első pár nap siralmas volt: 5perc alatt kifulladtam, eközben 100szor le is esett az a fránya karika. Mostanra már 10 percig birom és nem is esik le olyan sokszor.
Jó reggelt!
Ha szereted a kicsit aerobikos mozgást,és van videód,én javaslom neked a Norbi 2-es aerobik kaziját. Tuti hatásos. Nekem sem pörögnek a kilók,de centiben jó vagyok. Combra és fenékre mindenképp jó,a hasizomra annyira nem. Próbáld ki!
Jó mozgást!
Sziasztok!
Nem részletezem túl a dolgot, a lényeg, hogy bár nincs túl sok felesleg, és bár iszonyat lassan, de folyamatosan fogyok, az ominózus területekről (popsi, alhas, comb) csak nem akar mozdulni. A lehető összes módszert kipróbáltam (edzőterem, szobacanga, akupunktúra, infraszauna, bogyók...), egy utolsó reménysugár maradt: ultrahangos zsírbontás. Tudtok valamit róla, esetleg tapasztalat? SOS lenne a változás (bár tudom, csodák nincsenek), de feleslegesen nem akarom beleélni magam... KÖSZI!
Ha valakinek kezeügyébe akad a reklámújság és a telcsiszám ahol megrendelhető...tegye közzé legyenszives.Szóval a 12 ezres érdekelne.
Asoka, köszi az infót!!!!
Én is gondolkozom vmi otthoni gép beszerzésén, mert ha esik az eső, akkor nem tudok futni.
Ti melyiket ajánljátok, biciklit, vagy steppgépet?
A közeljövőben vizsga lesz? Azért kell ilyen sokat tanulnod egyszerre? Vagy ez nem számít soknak?
---
Én is 30 percet lépcsőzök és tegnap tök jó volt markolásztam combom-popóm, hogy keményedik-e. A párom különösen élvezi, amikor ilyeneket csinálok, ki tudja miért erotikusnak találja. Lökött férfiak:)
Igazából már ritkán kerülök ilyen helyzetbe, mert már elég régóta használom a gépet. Már karácsony óta, de a diéta alatt már minden nap csinálom 30 percet, majd most fogok emelni 40-re.
Jó most 2 napja nem sportoltam, mert azt a hülye könyvet kell tanulnom. Egyébként fél óránként csippan a telóm, akkor van 1 perces szünetem :)
Így tanulok sajna, mert magolnom kell :(
Én egyelőre még nem bringázok, de nekem van rendes bicóm, csak be kell olajozni, meg felfújni a kerekeket. Még egy kicsit várok, hogy jobb idő legyen.
Amúgy meg itthon stepgépem van :)
További ajánlott fórumok:
- Legjobb alakformáló dvd
- Természetes alakformálás sétával
- Kinek mennyire vált be a paprikás zsírégető alakformáló krém?
- Szerintetek le lehet fogyni, ha alakformáló tornát csinálok és diétázom?(térdfájás miatt)
- Milyen alakformáló mozgást végezzen az, akinek térd és farcsont problémája van?
- Ki tudna nekem segíteni alakformálásban?