Alacsony a vérnyomásom, pulzusom éjszaka, van okom a félelemre? (tudásbázis)
Nem magas, hanem alacsony.
Pár hónapja volt nagyon magas kb egy 3 hónapig. Akkor ott nem találtak semmit az orvosok azaz kardiológus. De most meg alacsony folyton.
A naplózás jó dolog!!!
Sokszor megnyugtatja a "beteget" is!!!!
Az ingadozó vérnyomás is gond lehet!
Kaptál gyógyszert magas vérnyomásra????
Akkor lehet, hogy az túl sok!!!!
Ha idősebb lennél szívelégtelenségre gondolnék!!!!!
Orvos mit mond?
Írtam már hogy nem rég kezdtem. Én még csak annyit érzek hogy jobb lesz a közérzetem mindig a gyakorlatok után, derűsebb vagyok, energikusabb. Lehet hogy ezeket fiatalon nem lehet olyan hamar érzékelni, de 69 évesen már feltűnnek ezek a változások. Viszont ezek nagyon fontosak. Ha állandósul a jó közérzet és az energikusság, feloldódnak a testben az energiablokkok, amivel aztán be tudnak indulni az öngyógyító folyamatok.
Amit egyből lehet érezni onnantól mikortól tényleg szabályosan végzed a gyakorlatokat a légzéstechnikával együtt, hogy nem elfáradsz a gyakorlat során, hanem feltöltődsz energiával. Míg ha elkezdesz futni vagy súlyt emelni elfáradsz, kiveszi belőled az erőt. Ez a két mozgásforma közötti egyik nagy külömbség.
Alapos tanulmányozása után nem régiben kezdtem foglalkozni vele. Olyan dolgokat érzek a gyakorlás során, amikről olvastam hogy várhatók lesznek.
A csikung nem lóverseny, és nem is varázsvessző ütésre gyógyít.
Hány kiló vagy?
Kb 35-40?
Voltam már 4 hónapja kardiológusnál, akkor viszont magas vérnyomás pulzus miatt.
Nem talált semmit. Nem vagyok hülye:) valószínűleg azért kérek itt tanácsot mert már voltam orvosnál.
86/57 pulzus 43
Zúg a fülem is, és fáj a mellkasom is bal oldalt.
Van hogy napközben is alacsony a vérnyomásom..
24 éves nő vagyok és nem sportolók mielőtt valaki azt írná hogy ez normális ilyen esetben.
Ez vészes, halálos? Vagy mit csináljak... Félek..
További ajánlott fórumok:
- 110/56 a vérnyomásom, ez alacsony vagy még normális?
- Alacsony vérnyomás milyen tünettel jár? Mit lehet tenni ellene?
- Alacsony vérnyomásra gyógyszer vagy természetes gyógymód?
- Van köztetek olyan, akinek alacsony a vérnyomása?
- 90/66 a vérnyomásom! Szerintetek ez nagyon alacsony?
- Alacsony a vérnyomásom de állandóan magas a pulzusom.Mitől lehet?