Akinek van shar-pei kutyája (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem van pár shar-pei kiskutyám.A betegség nálam egyikre sem jellemző.Kiskorában volt megfázva és ennyi.Szerintem minden kutyának hullik a szőre!!
Nagyon ragaszkodó fajta.Könnyen tanítható.Egy gazdát fogad el igazából.Nekünk van a lakásban is és kint is.Pici a babám de úgy őrzi őt a FIÚ kutya mint a hímes tojást."Idegent be sem enged a szobába."Szerintem nagyon jó kutya.Sok törődést igényel.
Igen az igaz hogy elég beteges egy kutya. Az enyémnek is (vagyis nem az enyém,csak a barátoméknál lakik,de ugy szeretem mintha enyém lenne) mindig van valami baja. A szeme már többször volt felvarrva,gombásodik a bőre...De nem választanék másmiylen kutyát helyette! Imádom! Amugy ő lány és fekete és gyönyörű! Meg nagyon kedves kutya,emberszerető.
Levegővételkor röfögő hangot ad ki :)
Nekünk kint van az udvaron,csak kiskorában tartottuk bent.
Szaisztok!
Szeretném ha írnának olyanok,akiknek van sharpei kutyusuk! Osszuk meg egymással a tapasztalatainkat a kiskedvencünkkel! :)
További ajánlott fórumok:
- Volt valaki, akinek a kutyája kapott "búrát"/"tölcsért" a fejére? Nem végzi el a kutyám a dolgát a tölcsérrel.
- Állkapocs csontrákkal küzdött valakinek a kutyája?
- Rajtam kívül más is van, akinek a kiskutyája leamortizálta a lakását?
- Van valakinek Akita inu kutyája? Milyen a természete?
- Van valakinek közületek shar-peir kutyája, milyennek tartjátok, sok gond van vele?
- Shar-pei kutyája kinek van?