Rajtam kívül más is van, akinek a kiskutyája leamortizálta a lakását? (beszélgetés)
Nekunk kicsit megrágta a falat, a kanapét, a laminált padlót is megkezdte. Lejárólapoztunk, a falat kijavítottuk, a kanapét elfordítottuk☺
Szerintem ne zárd el, ha már megcsinálta ezeket a károkat. Felnő és nem fog többet rombolni.
A miénk előtt bármit elöl lehet hagyni, csak a papírzsepikre veszélyes☺
A vizslák bolondosak, a kölyökkutyák meg már csak ilyenek.
Célszerű egy kölyköt olyan időszakban magadhoz venni, amikor van rá időd, hogy foglalkozzál is vele.
Így legalább tudod, hogy egészséges. Egy kiskutya ilyen. Így ismerkedik a világgal, na meg jó játék is neki. Ha felvennétek sutyiban, hogy mit rendez, később biztos jót nevetnétek rajta.
Mindenesetre az lenne igazán aggasztó, ha a kölyök kutya egész nap csak feküdne egy helyben.
Sajnálom a lakást, biztos sok munkátok, pénzetek van benne. Elhiszem, hogy bosszantó és elkeserítő. Nem tudsz mit csinálni, mint várni.
Szerintem a vizsla nem szobakutya. Igen, tavasszal kellett volna, mert így télen egy még kiskutyát kénytelen vagy a lakásban tartani.
Igen, minden kölyökkutya szétszedi a lakást, főleg, ha egyedül hagyják napközben.
Ha már befogadtad a szobakennelt javaslom én is, bár abban szegény elsorvad mire hazaérsz.
Ha elég nagy a fürdőszobád pakolj el minden vezetéket, hogy ne érje el. És mindent, amit felugorva elérhet. Tegyél be neki kaját és vizet. Egy kiskutyának tér kell és az, hogy a gazdája mellette legyen.
Nem történt velem meg ilyen.
De gondolom úgy alakítottam volna, hogy ne tudja szétszedni az egész lakást.
További ajánlott fórumok:
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Van valaki, aki hitel nem fizetése miatt elveszítette a lakását vagy házát?
- Lakásfelújítás, lakásátalakítás
- Miért Húsvét előtt akarja mindenki a lakását csillogó-villogóvá tenni?
- Adta el mostanában valaki hitelesnek a lakását?
- Tud valaki olyan alapítványt, céget, gyártót, aki segít olyan daganatos betegeken akik már teljesen leamortizálódtak anyagilag?