Akik szeretik a francia bulldogokat! (beszélgetés)
Sziasztok!
Franciabulldog kisfiút szeretnénk, és érdeklődni szeretnék, hogy honnan melyik kennelből érdemes stb...törzskönyv nekünk annyira nem szükséges, de fontos, hogy egészséges kutyi legyen!
Sziasztok!
Egy hete vettünk egy francia bulldogot(6 hónapos). és azóta szinte minden nap általában többször is hányik, nem sokat csak keveset, de ez akkor se normális, nem?Darling konzervet kap nyúllal meg tésztával + a száraz kutyatápot, de azt is kihányja. A doki azt mondta ne adjunk neki szárnyast mert nem bírja a gyomruk.
Segítsetek ki mit ad a kutyusnak? Vagy szerintetek mitől lehet, hogy hányik?
Hali Mindenki!
Bullditali lesz a hajógyári szigeten december 7. én a Mokkacuka hűlt helye mellett a szobornál 10 óra körűl.Várunk minden bulldogost és bulldogszeretőt!
Igen az én kuttyomnak is nagyok a füle. Radarok :))))
Én is imádom, nálunk csak akkor sértődik meg ha a füleit tisztogatom, úúú azt nagyon utálja. Akkor másfél napig nem tudom megsimogatni. Közelítek felé, ő meg morog és elfut.
Várjál és milyen már amikor rászólok hogy nemszabad és azzal a hülye fejével megsértődik.
Beszarás egy kutya!!! Mindig is szerelmes voltam a nagy fülekbe, de ez kész egy blöki.
Szia.
Nekem is van 6 hónapos Emily a neve.
Bűn rossz!!!!! Nagyon sok kárt csinál, 2 percenként fingik, éjjel nem lehet tőle aludni úgy horkol, de ettől függetlenül IMÁDJUK.
Szia! van már egy fr.bulldogos fórum, gyere nézz be oda is nyugodtan!
Amúgy nekünk is van egy 2,5éves kan fr.bulldogunk, Brooklynnak hivják!
Sziasztok! Azért hoztam létre ezt a fórumot, mert van egy édes kis francia bulldogom, és nagyon szívesen beszélgetnék róluk, illetve a tapasztalatokat szeretném megosztani veletek!!
Minden kis bulldogost, és bulldogtalant szeretettel várok!!!! :)))))
További ajánlott fórumok:
- Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat
- Akik nem szeretik az állatokat
- Akik nem szeretik a kutyákat és macskákat testközelben
- A MAGYAR TENGER-Balaton mellett lakók, és akik szeretik
- Létezik fogyókúra sanyargatás nélkül, van megoldás azoknak, akik nem szeretik a zöldségeket?
- Miért marják egymást azok az emberek, akik állítólag szeretik egymást?