Akik nem szeretnének szülni (beszélgetés)
Jó, hát most mit tudok csinálni?
De mióta diétáztam, sokkal jobb, alig-alig fordul elő, hogy érzem.
Ezt ne hagyd annyiban, mert a vége fekély és rák lehet.
Nem szedni rá valami izét, hanem gyomortükrözés, belgyógyászat és állandó kezelés. Nekem is refluxom van, állandóan szedem rá az orvos által felírt gyógyszert, mert nem játék.
Plusz sportolni kell rendszeresen, mert az levezeti a stresszt és kevesebb sav termelődik. Plusz bizonyos ételeket enni tilos, mindent, amitől savtúltengés keletkezik.
Szedtem Quamatelt, majd Esomeprazolt, azóta meg csak ilyen vény nélküli szopogatós savlekötőket, mikor nem érzem jól magam.
Amúgy érdekes, a gyomrom sosem fájt! Mindig csak a savat éreztem a torkomban.
Ahhaaa, voltam otthoni sokat tapasztalt orr-fül-gégésznél, aztán itt 2 háziorvosnál, végül az itteni kórház orr-fül-gégészénél.
Mind azt mondta, hogy gyomorproblémáim vannak, refluxos vagyok, szedjek rá valamit, ha érzem, hogy ég...
Nem hiszem. Ezt a stressz is okozhatja, nekem szerintem attól jött elő, mert nem volt munkám 2,5 évig és belülről "ettem" magam. Sajnos nemcsak az alkoholtól meg csersav tartalmú dolgoktól jön elő...
Lehet, hogy fekélyem van (apumnak is van), 3-szor voltam dokinál, de mindig csak gyógyszerrel tömnének, ami addig jó, ameddig szedem, de utána visszatér a probléma.
Ezért csináltam a candida diétát, fogytam 6kg-ot, jobban is érzem magam, a héten már a cigit is elhagytam és határozottan jobb...
Kicsit vulgáris, de ezt nem tudom kihagyni:-)
- Mit mond a brazil táncosnő, ha nem akar gyereket?
- Számbá!
:-)
Nahát... azért én jelezném, hogy nem a városban piáló huszonévesek közé tartozom és a nagy Ő is megvan... mégse kell baba....
Bár ez most senkit se érdekel, de nem akarok bekerülni akaratlanul ebbe a kalapba. Utálok minden alkoholt......
nem akarom bevonzani. én még egészséges vagyok és az is szeretnék maradni de félek attól hogy ez nem lenne így.
ha neaggyisten véééletlenül még is úgy alakul hogy bevállalok egy genetikai vizsgálattal indítok. ha túl nagy a rizikó nem fogok bele
Nálunk is van egy itt a rokonságban. Eszméletlen rossz gyerek, 4 éves, minden rá van hagyva és ezt ki is használja. Az anyja nem foglalkozik vele és ha véletlen meg is legyinti, a gyereket nem hatja meg a dolog.
Mondjuk meg is mondta:
"Anyukám nem főz és nem vasal, de sminkeli magát minden nap."
Na, kb. ennyit ér az a nő.
láttam a kissrác szemében hogy élvezi hogy húzhatja az anyja idegeit..
persze hogy a szülő tehet.. elsősorban. ha megkapja a kellő indítást és megfelelő tükröt mutatnak neki azt fogja leképezni.. nem hülyék..
később ha bekerül közösségbe nem lehet gond vagy ha akad is akkor csírájában el lehet fojtani ha anyuci és apuci nem xarik a fejére kezdettől...
ennyit még én is tudok kölyök nélkül..