Akik nem szeretik a kutyákat és macskákat testközelben (beszélgetés)
Hát még én:((((
Nem tudok nyugodni,szépen el lett temetve,én csináltam meg a sírját is,most van készülőben a tetoválásom,magamra tetováltatom az arcát,és mindig velem lesz:((((((((
Istenem :((( Sajnálom! :(
Mondjuk! Itt a környékünkön két akita inut tartana másfél szobásban. Kb. a szánhúzó kategória.
És egy kínai meztelen kutyának? :DDD
Szerintem akkor is egy kedves történet :)))
Nekem megkapta mind a kiskori oltásokat,3-at,meg minden évben a veszettség ellenit is,nem az volt a baj,hanem a szomszéd telekről átjöttek a kutyák,és nem bírt velük,megölték:((((((((
Ha otthon marad,ez nem történik meg.Azóta is gyötör a bűntudat...
Egy ismerősöm soha nem oltatta be a farkaskutyát, mert szerinte felesleges. Kérdeztem, és ha netán megharap valakit? Nyerített, hogy ki merne ide jönni?? Arra nem is gondol, hogy csatangoláskor maga a kutya összeszed valamit.
Hát igen,itt is van pit is,Német Juhász-Csaucsau keverék,Sharpei.Nem mindig előnyös,mert a kutyának sem jó,ez tény.
Én is tartottam lakásba Német Juhászt,elég jól viselte,és ha otthon marad,még ma is élne:((((
Majd" kifelejtettem a görényt, ez a kedvencem :)
Nyilván vannak kifejezetten szobakutyák (drágább kategória), de nem egyértelműen ilyeneket tartanak odabent. Pitbull, terrierek, vadászkutyák, még szánhúzósat is ismerek. Kutyaválasztás lehetne az említett bizonyos iskolai tananyagban :) P
Azért azt is vedd számításba,hogy mondjuk egy Yorkinak nem egészséges a kinti élet,főleg nem télen,meg ugye ilyen viharban még az ember a nagy kutyát is sajnálja kint,nemhogy kisebbeket,mint a tacskó meg ilyenek.
Igaz, van itt a házunkban egy tacsi, amelyiket kiengedik a lakásajtón, ő egyedül letrappol a lépcsőn, megvárja, míg jön valaki, vele kisurran. Odakint végez, visszaül az ajtó elé, megvárja, míg jön valaki, uccu fel a lépcsőn.
Nekem az orvosunk mondta, hogy ne legyen állat.
Nem játszom a gyerekem egészségével.
Többféle szívbetegség létezik, valószínűleg más a tiéd és a lányomé.
Nekünk is a Német Juhász.:S
Egy öreg néni ismerősömet éjjel rendre felverte a kutyus, mert ki akart menni pisilni. Mondtam, hogy csináljon csappantyút az ajtó alsó felére, mint az amerikai filmekben. Hogyne, akkor megfagyjak? Így inkább ücsörgött minden pisiltetéskor negyed órát a fűtetlen kamrában, míg a kutya visszajött :))
Van abban is valami amit az állatdoki mondott, de nálunk pl a kertesben a tacsi is hullatta a szőrét és a németjuhász is non stop.
No igen, nem ártana némi vizsga belőle.
Gyerekkoromban volt kutyánk-cicánk, sőt nagyszülőknél most is van, de megvan a helyük, nyáron a kertben szabadon csatangolnak, télen éjjel a kazán mellett kapnak helyet. Ez az újmódi szobában tartásos divat józan ésszel szörnyű. Elnézem, amikor reggelente munka előtt leviszik futni a kutyát, elszívnak egy cigit, füttyentenek, aztán rázárják az ajtót fél ötig, ilyenkor eszembe jut, amit mondott a régi állatorvosunk: a lakásban tartott kutya azért hullatja szőrét, mert fogalma sincs, milyen évszak van.
Nem hibás,nyugodjon békében:(
Csak nem hallgattam rá,mert tudtam,hogy nem jelent rám veszélyt az,ha puszilgatom,és vele alszok,ennyi.
Persze! Attól, hogy tartasz állatot, de mondjuk kint még szeretheted ugyanúgy. Sokan vannak így! Szeretem de kint!
Ezért írtam, hogy az iskolában kéne oktatni...
nagyon aranyos mint egy plüss állatka
Én is szeretem az állatokat, hisz van egy hörcsögöm, otthon kertes házban cicáink vannak, de "testközelben" én sem szeretem őket. Kint a helyük.
Úgy tűnt, hogy a nagyi "hibás", hogy szavaiddal éljek, amiért rád szólt :) Ilyenkor mondják, hogy még neki áll feljebb :))
Pekingi pincsi.
Nekem eddig ez a két fajta kutyám volt,3 Német Juhász és ő a második pekingi.:)
Miért,ki mondta,hogy nem lehet?:O
Mindenki a maga módján szereti,hát én nagyon,de ez az én "hibám"!:)
Kóbor állat, menhely, és sintértelep akkor lesz kevesebb, ha maguk az állattartók bírnak több felelősséggel. Ivartalanítás, oltások, nem kidobás stb. Ez a gond nem varrható senki más nyakába, csakis az állattartók változtathatják meg.
nagyon nagyon aranyos..de ő nem francia bulldog..milyen fajta a kutyus?
A gyerkőcők is tök édesek
További ajánlott fórumok: