Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hírességek testközelben fórum

Hírességek testközelben (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hírességek testközelben

2010. nov. 7. 14:55
Szerintem Varga Dániel olimpiai bajnok vízilabdázó az egyik legintelligensebb ember kicsiny hazánkban.
2010. nov. 7. 06:15
A Kóos Jánost nem csípem, mert beképzelt és túlságosan nagyra tartja magát akkor neked szerencséd volt. A Republic együttes énekese az rendes a Bódi László,mert voltam az Önkormányzat által rendezett koncerten. Üdv.Ágnes
23. giga455 (válaszként erre: 22. - D3d94691a4)
2010. nov. 6. 16:08

A férjemnél a "magyar rock and roll királya" csapta ki a biztosítékot a nyáron. A viselkedése kritikán aluli volt :S

Viszont kellemesen csalódott a rapublic tagjaiban, és Koós Jánosban. Azt mondja nagyon közvetlenek, és udvariasak voltak velük :)

2010. nov. 6. 15:28
Ha már itt tartunk, szerintetek ki a legközvetlenebb, illetve a legfaragatlanabb közismert személy?
2010. nov. 6. 15:26
Nem szeretném leírni, nem az a célom, hogy lejárassam őt. Az emberi megnyilvánulások egyik legcsúnyább formája volt. A nevét sem akartam elárulni először, aztán meggondoltam magam. Sajnos van még bőven példa ilyen incidensre. Persze, azt sem tartom kizártnak, hogy rossz passzban volt éppen és kiszaladt a száján, de akkor is...
20. giga455 (válaszként erre: 17. - D3d94691a4)
2010. nov. 6. 08:17
Leírod hogy konkrétan mit mondott az ominózus hölgy?
19. 10ee523fed (válaszként erre: 18. - 1eb84e4bad)
2010. nov. 6. 06:03
Olvasd el a cikket!
18. 1eb84e4bad (válaszként erre: 7. - Magpie)
2010. nov. 6. 00:26

GTG hol volt róla szó?

a másikra nekem is Zséda volt az első blikk.

17. d3d94691a4 (válaszként erre: 16. - E0c6ae4c86)
2010. nov. 3. 16:37
Fantasztikus élmény volt. Kétszer is megadatott, hogy beszélgethessek vele, végig közvetlen volt, érdeklődő (persze újságíró lévén ez nem meglepő), sallangmentes. Utóbbi a legfontosabb szerintem. Teljesen más arcát mutatta, mint amilyet a képernyőn keresztül megismertem. Egy sajtófesztiválon volt erre lehetőségem valamennyi esetben és azóta is győzök hálálkodni a szervezőknek.:) Kommunikáció és médiatudomány szakon szeretném folytatni a tanulmányaimat, ezért kaptam tőle hasznos tanácsokat és jól bevált praktikákat is.
16. e0c6ae4c86 (válaszként erre: 11. - D3d94691a4)
2010. nov. 3. 15:14
Nekem ő alapból szimpatikus :) Milyen volt vele a találkozás? :)
2010. nov. 1. 13:52
Én ezekről az emberekről az álláspontom, nekik is meg vannak a gondjaik, problémáik szomorúságuk, mint bárki másnak ők is olyan érzékenyek, akár az egyszerű állampolgárok. Ők talán valamivel könnyebben átvészelik, de igazán személyes beszélgetés alkalmával talán kiderülnek olyan dolgok, amiről sem ők, sem más nem szívesen beszélnek a nyílvánosság előtt. Itt van az Ómolnár Miklós, vagy az undorító Hajdú Péter, aki előszeretettel gázol bele a magánéletükbe, lehet, hogy az illető beleegyezésével történik, de nekem sokszor, mikor néha meghallgatom jelképesen a bicska kinyílik a zsebemben annyira fel tudnak háborítani. A STORY TV-n tartom komolyabbnak, megfontoltabbnak JAKUPCSEK GABRIELLÁT, aki toleráns mindenkivel. Azért lehet kapni azt a sok pletyka lapot, hogy a kedves olvasók jót csámcsogjanak rajta. Tudjuk azt senkisem hibátlan. Tisztelettel és üdv.Ágnes
14. magpie (válaszként erre: 11. - D3d94691a4)
2010. nov. 1. 07:37

Azta, hogy beletrafáltam :))))))

Ezek szerint tényleg sugároz valami roppant ellenszenveset a hölgy, ha első blikkre ő ugrott be. Nem hiszem,hogy ez pusztán az én telepatikus gondolkodásomat tükrözi. :))

13. tücsimücsi (válaszként erre: 10. - Andi6020)
2010. okt. 31. 14:15
Gondolom valamelyik Mega zsűritag..
12. tücsimücsi (válaszként erre: 11. - D3d94691a4)
2010. okt. 31. 14:13

Zsédából én is simán kinézem. Olyan rideg az a nő és olyan felsőbbrendűnek képzeli magát.

Én a dalait se szeretem, és nem azért , mert ő énekli.

2010. okt. 31. 10:59
Valóban Zsédáról van szó. Nagyon szeretem a dalait, de azóta mindig visszhangzik bennem a mondat, ahányszor csak meghallom a hangját. Másik nagy kedvencem Papp Gergő. Nekem nagy csalódás volt a találkozásunk, pozitív értelemben.
10. andi6020 (válaszként erre: 9. - Giga455)
2010. okt. 30. 13:59
Az igen, de a másik?
9. giga455 (válaszként erre: 7. - Magpie)
2010. okt. 30. 13:34

Nekem is Ő jutott eszembe :S

Kicsihuszár??? Hmmm Bajor?

8. andi6020 (válaszként erre: 7. - Magpie)
2010. okt. 30. 12:58
És nálam kire tippelsz? :-))
2010. okt. 30. 12:15
A Gundel Takács Gáboros példa teljesen igaz. Nem tudom, miért, de én első blikkre egyből Zsédenyire tippelek. Bocs, ha nem, de abból a nőből annyi könyörtelenség és gátlástalan törtetés sugárzik a pihegő mosolya mögül,hogy én simán kinézném belőle.
2010. okt. 30. 12:10

Tudnék mesélni én is.

Férjem "sztárokat" fuvarozott hétvégi haknikra. Sokszor mentem én is. Mind közkedvelt emberek. Van köztük nem csak ismert, de igen elismert is. Na pont Ő volt az, aki kocsinkat hányta össze, máskor meg behugyozott a liftbe olyan részeg volt, mi meg támogattuk fel a lakásába. Megagáz.

"Kicsihuszárral" meg minden faluban meg kellett állni egy kocsmánál, volt is késés rendesen, ha nem indultak jóval hamarabb.

Jó pár színésznőcskét is ismerek, háát, egy interjúban nagyobbat alakítanak, mint a tv-ben, vagy a színpadom.

2010. okt. 30. 11:08
Na igen! A férjem is tudna mit mesélni...
2010. okt. 30. 11:04

Vidéki lévén mi is tapasztaljuk a "hiányosságaikat".

Nagyon sok úgy jön vidékre fellépni, hogy "parasztnak, tanyára minden jó".

A másfél-két órásra meghírdetett műsor, fél-egy órás késéssel kezdődik. Alig egy órás, de közben 20 perc szünet van. A végeredményben 40 perces műsorból 20 perc a "művész" lemez ajánlatával telik el.

Dedikálás? Na az nincs. Műsor után elvárják, hogy a szervezők meghívják vacsorára. Természetesen az étteremben elvárják a soron kívüli kiszolgálást, a dupla adagot.

Tisztelet a kivételnek, mert vannak! Ők azok akik pontosan érkeznek, nem nézik le a vidékieket.A műsor után ott maradnak dedikálni. Az étteremben nem "ki ha én nem" módon viselkednek.

2010. okt. 30. 10:21
melyik énekesnőről van szó?
2010. okt. 30. 10:13
ki az enekesno?
2010. okt. 30. 10:08
Színészek, énekesek, műsorvezetők: csak néhány a megkülönböztetett figyelemben részesülő közszereplők közül. Legtöbbször közvetve találkozunk velük: magazinok címlapjáról vagy a televízió képernyőjéről mosolyognak ránk. Azt hisszük, ismerjük valódi énjüket, ám ez közel sem így van.

Ugrás a teljes írásra: Hírességek testközelben

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook