Akik Dr. Török Olgánál fognak szülni vagy szültek! (beszélgetős fórum)
Őt nem nagyon szeretik a kismamák, mármint azok, akik nem kifejezetten Őt fogadják meg. Nekem sem volt szimpatikus, kemény, abszolút nem kedves orvos szerintem... Én sokat feküdtem a terhespathológián,így az összes orvossal volt valamiféle kapcsolatom, ha máskor nem, akkor amikor ügyeletesek voltak és jöttek vizitelni. Nagyon nem szimpatikus volt, azonban mégis hálás vagyok Neki, mert Ő mentette meg az életünket.
Ikreket vártam, az egyik babának majdnem teljesn el volt meszesedve a köldökzsinórja, az osztályos orvos, és a saját fogadott orvosom is haza akart engedni hosszú hétvégre a terhespathológiáról(még csak 32 hetes voltam), viszont egy nagy vizitet meg kellett még várnom. Ekkor vizitelt a drnő, aki kiszúrta a leletemben azt, amit más nem tartott problémának. Sürgőségi császárom lett,a szülés igazolta, hogy tényleg nem ok nélkül, hiszen az egyik Kisfiam 980 a másik 1900 grammal született. Az egyik baba kb 28 hetesen lemaradt, akkor kezdett meszesedni a köldökzsinórja. Nagyon sok orvos nézett a 28. hét és a 32. hét között, míg megszülettek, de ezt senki nem szúrta ki, pedig volt hét, amikor 2 UH is volt, és mint írtam, fogadott orvosom is volt.
Úgyhogy hálás vagyok Neki, akármilyen kemény, és unszimpatikus a viselkedése, szakmailag ezután én jónak gondolom. Ha olyan állapotban, ahogy voltam akkor, és ahogy a kisebbik babám volt, hazaengednek hétvégére, akkor nagy eséllyel mindhárman ottmaradtunk volna. A másik Kisfiamnak, mire kivették, kétszer volt a zsinór a nyakára csavarodva, Ő fel sem sírt a születésekor.
Mindenkinek más szempont számít, én így utólag csak hálás vagyok Neki.
Boldog babavárást kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Akik a II.női Klinikán szültek vagy szülni fognak
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Akik a SOTE I-en szültek, és 2008 ban fognak szülni
- Akik Gyöngyösön fognak szülni vagy ott szültek
- Akik a gyöngyösi kórházban szültek, vagy fognak szülni!
- Akik már szültek vagy szülni fognak hatvani kórházban!? Vélemény az orvosokról stb...