Akik csalódtak Istenben, Sátánba, Angyalokban, Démonokban, ezotériában, spiritualizmusban, stb... (beszélgetés)
Az ismerethiány márcsak ilyen!
Aki nem tudja milyen,pl. a gondolat teremtő ereje,az igy gondolkodik.
A hit erejéről nem is beszélve :-)
éj.
Mikor az éj szele feketén elér.
Mikor egy kisértet tehozzad beszél.
Megérint nedves kezével.
Rad néz a hideg szemével.
Fehéren leng rajta leple.
Felszall egy megriadt lepke.
Rajössz.mar itt van az éjjel.
Hajadban két denevérrel.
Megremeg a bűnös lelked.
Megbanod az alnok tetted,
Vagy elvigye magaval tested?
Vigyazz már holnap,mit cselekszel!
bocs,ha úgy jönne le:)
Talán úgy érthetőbb,én senkit nem akarok se meggyőzni,se velem egyetértésre bírni.Tériteni meg pláne,arra ott a lepke,csak kár,hogy némely dologba eltér a sztírástől,--
Talán észrevehető,Csakis a Biblia HELYES értelmezésének közlése a feladatom,amit magátol a NagyFénytől kaptam.Mindig ellenőrizhető vagyok a Bibliából,ha arről irok.A személyes dolgaim nagyon nem odatartoznak,de a kérdésekre meg illetlen lenne nemválaszolni.
Ha úgy tűnik,az csak a látszat lehet.Semmi érdekem nem fűződik hozzá.Sőt már semmihez.
Talán valamit nem tökéletesen teszek,tökéletlen ember létemre.Majd igyekszem javítani.Ebben segítségemre lehetsz.Vagy is!
azt gondolom a szempontjaim világosak.talán az is megengedhetem,hogy én így láthassam.
bocs.
nyilván,ahogy te látod,de ezen nem fogok senkivel összeveszni,pláne veled:)
E szerint valamiben mindenki hisz,tehát hívő.Általában a vallásosakat mondják hívőnek,nos e szerint én is ateista vagyok, mint Dawkins.
Nem keverem(azért ennyire mégse vagyok mesüge)
Ahány ember,annyi féleképp látja a világot.
Ilyesmire utaltam az imént.Én is igy gondolom,pl:
Gének, mémek és az élet értelme. Kalligram, Pozsony, 2008
„Én azonban azt hiszem, ki kell jelentenünk, hogy a világon a legördögibb dolgok egyike a vallásos hit, amely a himlő vírusához hasonlatos, ám sokkal nehezebb felszámolni.
Tényleg jellemző!DE én pont ezért vagyok az általános szemlélet szerint ateista.
Ez a te véleményed csak. Mindenki másképp látja. Amúgy kevered Dawkinst Darwinnal szerintem. Alapvető különbség: Dawkins még él. Ja, és saját bevallása szerint ateista.
Jellemző ez a hozzáállás a vallásosakra, aki nem azt hiszi amit én, az nem is hisz. Piszoknagy balhék voltak/vannak ebből.
igen Dawkins hitt a teremtőben mint én:)
Ebből fakad a következtetés,nekem az az ateista,aki nem a Teremtő akaratát cselekszi.
Legalább annyira mint én:)
de ki,mi az ateista szerinted?Ez a kérdésem!
Addig csak elbeszélünk egymás mellett:(