Hogyan hozzuk felszínre a bennünk lévő rejtett spiritualitást? (beszélgetős fórum)
!!!!!!
:)
Sziasztok!
Nekem is volt multkor egy testelhagyásom! Nagyon érdekes volt, csak másnap döbbentem rá, hogy az volt. Egy komoly autóbaleset után történt amiben nem sérültem meg!
oksa madj kprobálom fltétlenül!
és így lehet energiát gyüjteni?
majd ma este kiprobálom :) köszi szépen :)
mennyi ideg kell hogy tartson a meditálás?
húúúúú..ez de érdekes:DD
de mitől ijedtél meg??
hát az ugyjött össze hogy az eggyik éjjel fölketem mert szomjas voltam aztán visszafeküdtem aldni de csak igy félálomba voltam de tudtam magamról és egyszer csak fölültem az ágyra de közben tudatában voltam annak hogy fekszem
egyszer csak föláltam de utána visszaultem
szóval nem igazán tudtam "irányitani"
hát ennyi lenne.
:DD
de sajnos nemsokára megyek...
a testelhagyás hogyan jött össze???mitől ijedtél meg..és mikor volt,meditálás közben??
igen de csak akkor sikerül ha kb:2-3 percig nézem magam a tükörben pislogás nélkül
ez a testelhagyás pedig tiszta véletlen volt egyben ilyesztő is és fantasztikus is :)
ugy találtam rá hogy beirtam a keresőbe hoogy spiritualitás és akkor meg is voltál :)
ha jól emlékszem.
és ma sikerült nem elkerülnöd :)
látod az aurád???a testelhagyás is sikerült???
akkor nem kétséges..vannak képességeid..és hogyan találtál a fórumaimra???megkérdezhetem???
ilyet nem mindenki tud csinálni...
hogy kerüllek én el téged mindíg:(((((((((
nem baj.. talán ma sikeredik:DDD
Igazából foggalmam nincs hogy vannak-e képességeim
Az annak számít ha bámulom magam egy tükörben és látom az aurám?
és egyszer sikerült elhagynom a testem.
Mondjuk nem tudom, ezeket bárki megtudja csinálni?
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
nem gondoltál arra, hogy esetleg Te is elmész páranádinak?
én nagyon sok jót hallotam roluk és akikkel találkoztam, mind jó és becsületes emberkek voltak. :)
mikor enrgiát adsz, leszoktad magad valamivel földelni(levédeni)?
amire még gondolok., meg kellene tanulnod, hogy ne a sajátodból adjál, hanem az univerzális enrgiából (isteni fényból), az kifogyhatatlan és nem ürülsz ki utána.
Igazatok van...ma már minden a pénzről szól..kevés önzetlen ember van...aki a tudását megosztaná csak úgy bárkivel is...ezért vannak a tanfolyamok,amikre én nem jutok el,mert ált hétvégéken vannak és nekem akkor dolgoznom kell.Ami pedig a titkolódzást illeti,nem lehet mindenkivel ilyesmiről beszélni,az emberek általában elutasítóak,hitetlenek,nem mernek hinni,jobb a homályban élni...ezt tapasztalom.Ha esetleg megemlíted akkor hülyének néznek,én már megszoktam,hogy jókat mosolyognak rajtam!
Viszont az energiát meg élvezik!!!amit átadsz!!Szombaton is a kollegináim megörültek nekem,mert pénteken annyira feldobtam a napjukat és ugyanezt várták szombaton is s ez engem annyira lehúzott,a ragyogás nem megy megrendelésre..
a páranádisok ingyenesen adják át a szeretet- eneriát, nem várnak cserébe semmit.
arról már én is hallotam, hogy nem beszélhetnek arról, amiket tanultak, viszont mindenki elsajátithatja a páranádit és akkor meg is tudja a titkukat, amit nem adhat tovább. :))
hogy ez üzlet lenne...?
talán...!?
de., mondjatok egy olyan ezotérikus dolgot a meditáción kivül,(persze ha tudod hogy kell) amiért nem kell fizetni?
További ajánlott fórumok:
- Akik csalódtak Istenben, Sátánba, Angyalokban, Démonokban, ezotériában, spiritualizmusban, stb...
- Hogyan léphetnék a spiritualitás útjára?
- A mindennapok materiális szemlélete szerinted kizárja a spiritualitást?
- Az önmegismerésről, a világ megimeréséről útkeresésről, akár spirituális értelemben is, szóló filmeket keresnék. Tudnátok mondani?
- Léleklátó, spiritualitás..mi a véleményetek?
- Tapasztaltatok spirituális dolgokat és hisztek benne?