Aki jogász vagy ért a joghoz, tudna nekem segíteni? (beszélgetés)
1952. évi IV. törvény. Ez az alaptörvény családi ügyekben.
Ha van kérdésed, megpróbálok válaszolni, de már régen tanultam a családjogot...:)
Saját tapasztalat: Ha nincs jó ügyvéded akkor a , ha olyan a bíró még a törvényt is letagadja!Ha az egyik fél hajlamos a civakodásra akkor azt előnybe helyezi, s ha kell olyan ítéletet hoz, hogy annak a végrehajtása több jogvitát, akár bűncselekményt eredményezzen , ennek el nem fogadása büntetést vonhat maga után!Ha gyerek is per tárgya akkor a gyermek mindenek felett álló érdekében a hatóság segít széttépni,ha az egyik fél nem engedi a láthatást! S mind ez 10 évig is, vagy tovább eltarthat. Tanulság a hatóságok nélkül kellene megegyezni!
De ha nem bántalmazott Nőként a gyermek érdekében: a gyermek és nő védelmi alapítványt keresed akkor az ő szemükben közellenség leszel!
( nem olyan rég az m1 tv műsorában is volt e alapítvány)
Mind ez 99%- ba igaz az országunkban!
További ajánlott fórumok:
- Számvitelből tudna segíteni valaki?
- Van köztetek olyan, aki munkaügyi jogász, vagy munkajogi kérdésekben esetleg segíteni tudna?
- 12 év után ki akar rúgni a főnököm, munkaügyi jogászt keresek! Van 1-2 kérdésem, ki tudna segíteni?
- Ügyvédet keresek (vagy esetleg jogász, talán banki dolgozót), tudna segíteni valaki?
- Ügyvédet vagy jogászt keresek, nyilatkozat megfogalmazásában tud valaki segíteni?
- Van köztetetek banki jogász, aki tudna nekem segíteni?