Aki háziorvos mellé asszisztensnek menne, milyen végzettséget kell szereznie? Milyen tapasztalatra van szüksége? (tudásbázis kérdés)
Szia! Felsőfokú szakápolói vizsga a minimum követelmény, régen HID-nak hívták. Ehhez az iskolához eü-i érettségi kellett. 8 éve végeztem ezt a sulit, lehet azóta más a neve...
Vért veszek, vérnyomást mérek, kötözök, EKG-t húzok le, injectiot adok be.......
Sok sikert álmaid eléréséhez. Én imádom a munkám:)
Kérdez nyugodtan ha valamire még nem kaptál választ
"Háziorvosi Asszisztens - OKJ képzés most kedvezménnyel"
Ird be a googliba...
Egészségügyi szakközép, és külön kórházi gyakorlat, 4 éve kellett.
Az asszisztens adja be az injekciót, jár ki betegekhez, teszi fel az EKG készüléket. Észnél kell lenni nagyon.
Sok sikert az álmaid eléréséhez!
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, aki háziorvos mellé asszisztensnek menne, milyen végzettséget kell szereznie? Milyen tapasztalatra van szüksége?
Jelenleg 30 éves, két gyerekes anya vagyok, kereskedelmi végzettséggel, de az EÜ lenne a mindenem...... Mi az, amibe belefoghatok most, és még értelme is lenne....
További ajánlott fórumok:
- Háziorvos asszisztense!
- Milyen végzettséggel lehet valaki szakorvos mellett asszisztens?
- Mennyi pénzt illik adni a háziorvos mellett dolgozó asszisztensnek, ha 5 alkalommal jön házhoz injekciót beadni?
- Van valaki itt akinek gyógypedagógiai asszisztens végzettsége van?
- Mennyit keres egy asszisztens háziorvos mellett? (légyszi csak az írjon aki biztosan tudja)
- Általános ápoló és asszisztensi végzettséggel manapság könnyű elhelyezkedni?