Mennyit keres egy asszisztens háziorvos mellett? (légyszi csak az írjon aki biztosan tudja) (tudásbázis kérdés)
megegyezés kérdése ha nem közalkalmazott.
Délelőtt megfőz, kitakarít. Legkésőbb 4.05-re ott van a gyerekért az oviban. Délelőttös napon legkésőbb 1 kor már száguld haza.
Annó az álláshirdetésre 12.-en jelentkeztek, 9-nek meg volt a megfelelő képesítése.
az én ápolónőm netto 105.000 keres, vidéki városban átlagos méretű felnőtt praxisban ezért napi 5 óránál többet még nem dolgozott.
Megegyezés kérdése egyébként ha nem k
Sziasztok,csak finoman jegyzem meg,hogy ez a 156.000.- bruttó valami tévedés,nem közelíti meg a valóságot.
/Vagy csak én keresek rosszul../
36 évesen, két kiskorú gyermekkel, / tehát két gyerek után kapok adójóváírást/ nettó 100.200.-Ft a bérem.Tehát,ha nem lenne két gyermekem,akkor nettó 80.000.- és ezért a pénzért napi 6 órát min. dolgozom.És 10 éve kerestem nettó 120.000 ezret.. Bár ez nem általános, tudok azért olyanról,aki "jól " keres,mert a fönök nem smucig.
Ennyi. Kinek mekkora szerencséje van.
körzetben csak 8 órás lehet/bejelentve/ körzeti nővér.
Orvosa válogatja mennyit dolgozik.
Ennek a munkának a szépsége a beteg lakásán való ellátás.
Én beugró voltam pár hónapig, helyettesítettem.
A közalkalmazotti minimumot kerekítette fel egy kicsit (mivel 4 órás voltam, így a felét kaptam)
közalkalmazotti bér szerint kell fizetni,de legtöbb nem ugy fizet sajnos.
Sok helyen dolgozom, körzetben.
További ajánlott fórumok:
- Háziorvos asszisztense!
- Milyen végzettséggel lehet valaki szakorvos mellett asszisztens?
- Mennyi pénzt illik adni a háziorvos mellett dolgozó asszisztensnek, ha 5 alkalommal jön házhoz injekciót beadni?
- Fogorvos mellett az asszisztensnek mik a teendői?
- Aki háziorvos mellé asszisztensnek menne, milyen végzettséget kell szereznie? Milyen tapasztalatra van szüksége?
- Sopronban mennyit keres egy Háziorvosi asszisztens?