Akasa-krónika olvasás (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudom, nem mostani fórum, de mindig is érdekelt ez a téma. Valakinek valamilyen tapasztalat ez a 7 év alatt?
Én a spirituális tanítómtól tanultam meg az Akasa krónikában olvasni. Ő szintén ezt a könyvet használta. Én is megvettem. Első körben gyakorolni kell a benne leírt meditációt. Ha az már megy, akkor lehet próbálkozni belépni a Krónikába. A tanítóm a belépés előtt megnézte, hogy milyen szinten vagyok - gondolom rezgésszinten - csak utána léphettem be.
Nem sokat csináltam még, volt amikor félre is értettem amit láttam, mert azt hittem egy jövőbeli kép, közben meg egy előző életbeli volt.
Na igen...nem is olyan egyszerű dolog ez..:-)
Próbálkozzunk tovább,előbb utóbb össze fog jönni.:-)
Na, ha pörög tőle az agyam, az nem jó! :(
Mindig vannak érdekes témák, csak az az eredménye, hogy annyira érdekes, hogy folyton pörgetem magam rajta és nem tudok aludni.
Nekem se nyugi. :S Régebben próbálkoztam vele, de csak pörgött az agyam, így feladtam.
Ebben a könyvben, amit olvastam, van egy meditációs technika, meg leír két imát. Egy nyitót és egy zárót, amivel be- illetve ki lehet lépni Akasából.
De ahogy olvastam, rájöttem, hogy ismerősöm anyja ért hozzá...... Elég ezoterikus család, volt idő, amikor sokat dumáltunk. Sok kérdés foglalkoztatta a srácot, és mindig az anyját kérte meg, hogy adjon neki választ, merthogy ő fel tudja küldeni a lelkét Istenhez. Így fogalmazott. De rájöttem, hogy nyilván tud Krónikát olvasni.
Ezt olvastad már?Itt azt írja bárki hozzáférhet.Nekem még a meditálás se megy mindíg..nem tudok nem gondolni!!!
Utánaolvastam kik tudnak olvasni a "könyvtárban".
Azok az emberek akik magasabb rezgésszinten vannak..
Az Akasha olyan, mint egy könyvtár és nem minden részhez enged hozzáférést. Nem véletlenül. ;-) Lehet gyakorolni meditációs technikával, de a legelső lépés valóban az, ha testi és lelki egyensúlyba jössz magaddal és azt jó szinten is tartod. Az igazán jó jósok és látók rendszeresen "bejárnak" Akashába. Csak sajnos vannak olyanok, akik visszaélnek az ott megszerzett információkkal. Na de azt vissza is kapják kamatostul. A legrosszabb karma (és egyben örök) az, ha valaki visszaél más kárára a Akashából megszerzett tudással/információval.
Szerintem rossz dolgok nem érhetik az embert, ha "olvasgatna", a határokat úgyis mások szabják meg (meddig juthat el).
Figyelj!
Épp' azért ne akard kipróbálni!
Épp' azért, amit írtál erről.
Gratulálok!
100%-ig egyetértek veled.
Itt és most. Ha ezen túl vagyunk, akkor jöhetnek talán az akasa krónikás cuccok:)
Az, ha tudatosan éled az életed - nem feltétlenül az Akasa miatt - nagyon sok pluszt ad a jelenlegi életednek, tudást, megérzést, élményt. Ezért is szeretném fejleszteni magam ilyen téren. :)
Én hiszek ezekben a dolgokban, mert tudom, hogy van...
Én például Doreen Virtue Esti meditációját szoktam csinálni, bár van hogy bealszom. :D
Viszont a meditálástól én is álmodok, ráadásul sokat....és emlékszem nagyjából. Szóval van ilyen hatása. :D
További ajánlott fórumok:
- Az olvasás szeretete
- Az első könyvem, ami bevezetett az olvasás szépségének rejtelmeibe
- Napló olvasási jogának megvonásáról
- Titkos napló olvasási jogának megvonása
- Tudnátok olyan könyvet ajánlani amitől megszeretem az olvasást?
- Olvasni szeretők:Hogyan egyeztetitek az olvasást más teendőitekkel, hogy semmi és senki ne legyen hanyagolva?