Akarom a csodát! (beszélgetős fórum)
"A kineziológia a hagyományos távol-keleti gyógyászatra épülő gyógyítási és egészségfejlesztő rendszer, mely izomtesztek, speciális anamnézis felvétele, valamint speciális egyensúlyi és koordinációs technika segítségével oldja az ember távol-keleti megközelítés szerinti energiarendszerében levő blokádokat, kiegyensúlyozatlanságokat. A kineziológia az emberi képességek, készségek fejlesztésével, egészségmegőrzéssel foglalkozik azáltal, hogy a múltban és a jelenben elszenvedett stresszek, traumák negatív nyomait semlegesíti. A kineziológia az orvostudomány, a pszichológia és a pedagógia határterületén lévő készségfejlesztő, kiegészítő gyógyító rendszer."
Megnéztem az oktatását, négy szint, egyenként 3-4 napos képzések. Nagyon komolyan tudom venni az ilyent.
úgy látszik itt nem találta meg XDDDD
Bocsánat, nagyon röhögök XDDD
XDD
ezért mondtam, h ne menjen varázslóhoz :D
Szerintem a pszichológus már a baj orvoslásában is tud segíteni, nemcsak a megelőzésben.
A fórumindító már nem tagja a portálnak.
A csodát keresni kell,nem lehet olyan könnyű helyen hogy átessünk rajta.Az a csoda ha megtaláljuk.
"A kineziológia pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő, prevenciós jellegű holisztikus módszer (vagyis megelőző, a test-lélek-szellem egységét figyelembe vevő módszer)."
A lényeg: valójában semmit nem tesznek, csak rávezetnek arra, hogy gondolkozz, és figyelj oda magadra.
Huh:D Lehet, hogy igaza van annak, aki szerint bennem van, csak meg kell találnom!:) Egyelőre megpróbálom megkeresni, oks?:D
Kissé most minden összejött, de hamarosan jobb lesz...
...ha valamit AKARUNK,azt nem kapjuk meg...
(kérni és elfogadni áldásosabb)
További ajánlott fórumok:
- Nem kíván a férjem, de már én sem akarom
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- A párom folyton azzal vádol, hogy én az utolsó bőrt is le akarom húzni róla...
- Nem akarom gyűlölni, mégis gyűlölöm. Mit tegyek?
- Panelprogram akkor is ha nem akarom?
- Lefogyok mert akarom, mert szeretni akarom magam!