Ajánlj sorozatokat (beszélgetés)
Most kezdtem a Sense8-et. 2 rész után még érdekel, és ez azért nálam jelent valamit :) (The Wachowskis)
Köszi a sok választ! Lesz miből válogatni :D
Ami mostanàban nekem nagyon tetszett , az Ezel volt. Azóta sem làttam hasonló jót. :-(
En is koszi a tippeket, mar epp kifogyofelben voltam :)
Amiket ajanlhatok:
Sci-Fi:
Fringe;
Dr. Who;
Stargate (a "sima", az Atlantis es a Universe is zsenialis sztem);
Falling Skies;
Defiance;
Fantasy:
Once Upon a Time (Kosz a tippet, Gy :));
LOTS (Legend of the Seeker) - kar, ohgy csak 2 szezon keszult, a konyvsorozatot vegigolvastam;
Merlin (Imadom a humorat :));
Grimm - a pillanatnyi kedvenc :)
The Walking Deadet en halalosan untam. Pedig esku' adtam neki eselyt, vegigneztem 2,5 evadot. Aztan nem birtam tovabb :) Tul sok drama, tul keves tortenes az en izlesemnek.
Van meg egy csomo, hirtelen ennyi jutott eszembe, a teljesseg igenye nelkul. En is varom am a tippeket soxeretettel :) Mr. Robot nagyon jol hangzik, de en kivarom a season veget elobb :)
A napokban néztem meg: Mr. Robot. Csak négy rész van meg, már várom a következőt.
hát.. ha ez ilyen akkor visszavonom... akkor jó lesz háttérzajnak festéshez :D
Nekem nagyon vontatott, az első évadból lehetett volna csinálni 3 jó részt :)
eddig nekem sem az igazi de adok neki esélyt :) jónak tűnik pedig :)
Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?
Wayward Pines
Nekem ezek is nagyon tetszenek :)
Szia!
Nekem ami mostanában a legjobban tetszett:
The knick (A sebész) I/1-10 és nagyon várom a folytatást!
Régebbiek közül, amik már véget értek:
Totál szívás
Dexter
Róma
Spartacus
OZ
A szökés
Született feleségek
Dr. House
Csengetett Mylord?
Elit alakulat
Szellemekkel suttogó
Tudorok
Illetve amik most is mennek:
The Walking Dead
Gyilkos elmék
Vikingek
Bones
Grace klinika
CSI/NCIS
Szeretem a sorozatokat:)
Én végignéztem az első évadot, nem jött be. Pedig a GOT nagy kedvencem :)
Vikingek? Nemrég kezdtem. Ha a GOT tetszett ez is fog :D
Ha a pll-t szereted akkor a gossip girl és a 2 broke girl is tetszeni fog, a bosszú is jó időtöltésnek..
Arrow, Grimm, Black Sails
de ha beírod az IMDb oldalán a kedvenc sorozataidat, kihozza, hogy milyenek hasonlóak hozzá
átívelős krimiből meg most néztem végig az Egy gyilkos ügy címűt (az amerikai változata a The Killing, de az eredeti a jobb), fantasztikus volt, végig nem lehetett tudni, ki a gyilkos, az a fajta, amikor már mindenkit gyanusítasz:)
az Odaáthoz hasonló kategória az Orphan Black, a Trónok harca stílusához közel álló az Orange is the new black, de sztem tetszene neked még a Kaliforgia és a Szégyentelenek is.
Sons Of Anarchy, Sherlock, Walking dead, a True detective első évada nagyon bejött
A Pretty Little Liars több évadja fent van feliratosan ha előre nezned. És most is adják az új evadot. :)
Nancy ül a fűben, vagy az Erica világa.
Köszi a válaszokat, majd utánuk nézek! :)
walking dead? a legtobb trónok harca kedvelőnek ez is ugyanúgy tetszik :)
nekem a last ship lett mostanában a nagy kedvencem. Viszonlag lineáris a története, de nagyon jó karakterek vannak benne.
Róma is jó, ha szereted a gyilkolászós-szexes sorozatokat ;)
További ajánlott fórumok: