Ajánlanátok valami jó horrorfilmet? (beszélgetés)
Szerintem a legtöbb horror film ostoba, sikoltozó lényeknek állítja be a nőket, akik csak a szemüket tudják kerekíteni és vonyítanak, míg a férfi fáradtságos miunkával megmenti őket:D
Ja, és állandóan hülye helyzetekbe keverik magukat..:)
SPOILER!!
Sejtem, mire gondolsz a barlanggal kapcsolatban. engem legalábbis az húzott fel nagyon, hogy amíg a végén elmenekülhettek volna, helyette inkább kicsinálták egymást.
Jelenleg a Frászkarika feldolgozását várom, kiváncsi vagyok mennyire lesz vígjáték horror kiadás.
Idén még rengeteg jó horror film lesz , csak nehéz kivárni.
Nem túl régebbiek között még amit szeretek az Ők, Darkness falls, Holtak napja, The Mist/Stephen King 2007/
Abszolút klasszikusok közül pedig a Massza, Rémálom az elm utcában, Kedvencek temetője 1-2
Ragyogás
:)
Régi nagy klasszikus: Kedvencek temetője :)
Mondjuk könyvben jobb, szerintem.
nekem a csajos barlang nagyon bejött, meg a 28 nappal és 28 héttel később, a 28 hónappal később-et még nem láttam:o) ha vkinek már megvolt , írja +milyen...
a köpök a sírodra, egyszer nézhető,de nekem várakozáson aluli volt-sajtos...
13 kísértet
:)
én is lestem,h mi lesz abbol, de az nem lényeg a filmben :D igazábol a végén van a csattano :D
a Meg nem születet is jo film (The Unborn)
Látom már a jobbakat leírtátok :)
esetleg még a Szem2, vagy a Hideg Csontokat tenném hozzá :)
B kategóriás de a sztori miatt nekem tetszett a Devil's chair!(aki látta a Kockafejeket annak ismerős szereplő lehet benne)
A Madhouse is bejött!
Ezek talán nem annyira ismertek!
Még volt pár, majd gondolkodok.