Ki milyen horrorfilmet látott utoljára? (beszélgetés)
"Fűrész" sorozatot néztem végig
szellemjárás ezek kis mini sorozatok,holtak tava,rémisztősuttogás,álmok otthona,kísértő félelem és még sorolhatnám a film címeket...
A rémálom az Elm utcában ...vagy valami hasonló című ..még fiatal koromban . Azóta nem nézek horrort ...
Csak belenéztem, Démonok között 2
insidius gonosz lèlek,köpök a sirodra3
Igen, nehezen eldönthető.
Varázsgomba
tinihorror, gáz
A Hívatlanok c. filmet. Horrornak tüntetik fel, de én inkább a thriller kategóriába sorolnám.
Nem vagyok horror-rajongó...
De azért a Pitch Black-22 évente sötétséget megnéztem.Vin Diesel miatt...:)
Torment - Nagyon jó film bár a mészárlásból többet is mutathattak volna, de ráadásul a kedvenc színésznőm játszott benne így 10/8 és remélem lesz második része is, ami véresebb, belesebb lesz.
Tényleg kritikán aluli volt a film :(.
A Tükrök I. tényleg elég jól eltalált film, ott azért volt egy kis cidri, a második része lazán bár, de kapcsolódik hozzá (pl. az áruház, ahol az előző rész játszódott), de inkább thriller-jellegű, mint horror. Egyszer nézhető.
A Tükrök első része nem volt rossz szerintem. A másodikat még nem láttam. Volt valami köze az elsőhöz? Elszúrták, vagyis tipikusan elrontott 2. rész?
The Underground..hááát, irtó rossz volt..
Igen,én is gyerekkoromban láttam.
Kár,hogy nincs meg valahol:S
Húú azt már én is kerestem de sajna nem találtam sehol, :-( pedig szívesen megnézném újra, gyerekkoromban láttam....
Nem horror,de valaki nem tudja hol tudnám megnézni Agatha Christie Tíz kicsi indiánját?
Szinkronosan.
Köszi.
Kamu-dokumentum, olyan, mint a Blair witch projekt-az is kamudoku :)
Magyarul nincs meg, esetleg feliratot lehet szerintem hozzá szerezni :)
Hostel 3, de nagyon rossz volt, elaludtam rajta :o(
Ez dokumentumfilm?
Szinkronizált nincs belőle?
Grave encounters a címe, megtaláltam!!! Iszonyat jó!
[link]
Én tegnapelőtt láttam a moziban a Legsötétebb órát, nem horror, de nagyon tetszik :) Aztán amit még láttam, és jó horrorfilm, nem tudom, mi a címe :(
Arról szól, hogy egy forgatócsoport beveszi magát egy elhagyatott kórházba, hogy dokut forgassanak, ez egy őrültek háza? volt korábban, sokan meghaltak ott, és "szellemvadásznak"...de aki vadász az elején, az lesz a végén a vad... ;)
elég nehéz összekeverni szexfilmet horrorral. persze van az a japán film, amiben a csajok vaginájába bemászik egy élősködő, és ott... na! :S szerencsére nem láttam, csak hallottam róla, extrém élvezetek kedvelőinek ajánlott :D
:DDD csak nehogy szexfilmet nézz, és horror legyen a vége... :DDD
Egyébként jó hogy mazsolázhatok a filmekben... már van is pár amit megnézek.
További ajánlott fórumok: