Ajánlanátok nekem gyulladáscsökkentő arcpakolást? (beszélgetés)
Pár napig én is ittam mostanában, mert néha lázadok, hogy "miazhogynemihatok", de nagyon póruljártam. Nem puffadok, nem megy a hasam, nekem egyszerűen csak kicsapja az arcom. Tuti nem iszom egy darabig, és akkor el is múlik. Csak a mensi előtt jönnek elő még.
Próbáld ki, hogy egy hónapig nem iszol tejet.
kamilla, csipkebogyó, csalán teakeverékből készített tea, lemosás, borogatás... hagyd rászáradni, majd lemosod...
(kb. fél óra naponta többször alkalmazható)
teát meg is ihatod, finom, de a csalán vízhajtó, a kamilla hashajtó is lehet, így csak keveset ihatsz belőle :)
szex
gyógyszertári szárító krém (az a csúnya barna)
nulla tej-csoki-cukor-liszt
2 hét alatt változást fogsz tapasztalni, garantálom
a csalánteára én is gondoltam, de még nem mertem belevágni. Nemsokára jön a tavaszi méregtelenítés, de addig is valahogy ki kéne néznem.. :-(
a gyógyszertárba azt mondták, nincs vény nélkül kapható szer rá. (ami van, az nekem is van, és sz*rt-se ér..)
Nekem nagyon sokat segít,hogy nem iszom tejet.
A héten megint ittam, erre csupa ragya a fejem.
Az egyetlen, ami eddig bevált Zineryt oldat és Skinoren krém, bőrgyógyász javasolta, és a házidokim írja fel minden hónapban. A házipraktikák nem váltak be.
27 éves vagyok, és még mindig eléggé pattanásos a bőröm.
Ajánlanátok valami jófajta arcpakolást?
Eddig Av*n termékeket használtam.
További ajánlott fórumok:
- Fiatalkori izületi gyulladás
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Verejtékmirigy gyulladás-hidradenitis supporativa
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Foghúzás esetén mit lehet tenni, hogy ne legyen gyulladás és minél hamarabb gyógyuljon a foghely?
- Nyelvgyöki mandula duzzanata, gyulladása mitől múlik el. Nem gyógyszerre gondolok. Ez okozhat e bármi gondot nekem?