Ajánlanátok jó könyveket? (beszélgetős fórum)
Ezt azért gondold át újra!:)
Aki nem kedveli (nem azt szereti, mint te) az mind hülye lenne?
A két kijelentésed is üti egymást.
Szerintem a legjobb eddig.
Gyönyörűen fel van építve a 12 hónap, és annak külön külön minden csodája.
A Drogma pedig, a fosmedencés résszel ... Gondolom neked nem mondok ezzel újat.
Szerintem minden embernek el kellene olvasni és jól értelmezni.
😀
Na, azt majdnem fél napig (enyhe túlzásokkal) olvastam egy bevásárlóközpontban, gyorsolvasással!
(Annak az a lényege, hogy nem vízszintesen haladsz, hanem függőlegesen! Úgymond "megeszed" a sorokat! Gyakorolni kell, mert elsőre nehéz! Rá kell állni!)
Szóval, egy BAROMI jó könyv! Szerintem az egyik legjobb, bár én Csernussal amúgy is elég elfogult vagyok!
Orvos-Tóth Noémi : Örökölt sors
Szórakoztató a stilusa, és van,akinek hasznos lehet
egy próbát megér !
jó szórakozást.
Edith Eva Eger: A döntés. Most olvastam a "karantén" idején, kerestem valami kapaszkodót, és azt gondoltam, a háborút vagy koncentrációs tábort túlélő nők tudnak olyan gondolatokat megosztani, amiből erőt meríthetek.
Miről szól- a szerző szavaival:
"Abban szeretnék segíteni olvasóimnak, hogy felfedezzék, miként szökhetnek meg saját elméjük koncentrációs táborából, és válhatnak azzá az emberré, akinek lenniük kellene. Segíteni szeretnék abban, hogy átéljék, mit jelent megszabadulni a múltjuktól, a kudarcaiktól és a félelmeiktől, a dühüktől és a botlásaiktól, a megbánásaiktól és a feloldatlan fájdalmaiktól -, hogy átélhessék azt a szabadságot, amelyben az életet teljes, gazdag, ünnepi mivoltában élvezhetik. Nem választhatunk fájdalom nélküli életet. De választhatjuk azt, hogy szabadok leszünk, megszökünk a múltunk elől, akármi történjék is, és megragadjuk a lehetségest."
További ajánlott fórumok:
- Milyen könyveket olvastok?
- 12 éves lánygyereknek milyen könyveket ajánlanátok?
- Anyukák, kismamák! Ti mely könyveket ajánlanátok a várandóssággal kapcsolatban? (infók, táplálkozás, baba fejlődése, szülés, stb.)
- Magányos útkeresésről szóló könyveket ajánlanátok?
- Milyen könyveket ajánlanátok egy elsős gyereknek, aki most tanul olvasni?
- TELC és BME B2-es angol-, és német nyelvvizsgára való felkészüléshez milyen könyveket ajánlanátok?