Agnucaston, Zafír barátcserje, vagy Premens? (beszélgetés)
Ugyan rég nem ír már ide senki, de mások esetleg olvassák, csakúgy, mint én.
A Premensben standardizált kivonat van, gyógyszerként anyakönyvezett termék! A gyártó állitása szerint így állandó a termék minősége.
A többiben pedig maga a barátcserje növény feldolgozva, ezek étrendkiegészítők. A tényleges hatóanyagtartalmuk valószínűleg bizonytalan, mert az függhet az alapanyag mindőségétől, feldolgozásának módjától is.
Nem akarok egyik mellett, sem ellene beszélni, csak ezek pont nem hasonlíthatóak össze kizárólag az áruk alapján.
örülök,ha sikerült döntened!
én elsőnek talán az agnucastont próbálom ki,aztán ha nem javul,a zafírt.De most nagyon reménykedek! :-)))
köszike
majd szétnézek,h hol érdemes
okksi,akkor szétnézek!
Neten elég jó ára lenne amúgy(2500,-),de a szállítási díjjak szerintem eléri a bolti árat.Megkérdezhetem,h te mennyiért veszed?Csak érdeklődök,h mire számítsak!
Köszi
köszi!egyenlőre én is a Zafír felé hajlok!
te hol veszed?
a premens egy kalap izét se ér, nézd meg mennyi van a zafir féle barátcserjében, és mennyi a premensben, nem elég, hogy sokkal több benne a hatóanyag, de még olcsóbb is
nekem pajzsmirigy alul működésre szedett hormontól teljesen felborult a havi ciklusom, és arra szedem a zafir féle barátcserjét, nekem az bevált
Melyiket ajánljátok?
Kinek,mik a tapasztalatok?Melyik a hatásosabb?
(magas prolactinra szedném,babát szeretnénk)