AFP lelet: ezek jó értékek? (tudásbázis)
Egyetértek Szilvivel! Ez a AFP csak arra jó, hogy a frászt hozzák a kismamára, és szinte már csak Magyarországon végzik ezt a vizsgálatot!
Egyébként az én értékem 0,62 volt annakidején, én is beparáztam, de nem kellett volna a kisfiam makk egészséges! :-)
Véletlenül se parázzon rajta senki, ha ez az egy eredménye nem jó!
Ausztriában már nem is csinálják, mert annyira sokszor ad tévesen rossz eredményt, csak feleslegesen paráztatták vele a jónépet.
Nemsoká talán otthon is eltörlik (ezt a védőnőnk mondta nemrégiben, mikor még otthon jártunk dokihoz).
Nézelődtem a neten és én is jónak találom :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ez szerintem jó lelet, ez benne van a tartományban mindenhol.
A mom 0,5- 1.5 közötti tartományban jó, ezen belül változó lehet. van ahol 0,7-1.
ezt az orvosod fogja megmondani.
Amikor én voltam terhes, azt mondta nem jó baj van.Én meg 1 hétig frászban voltam, és leküldött pécsre.Ott meg azt mondta a doki, hogy csak akkor vizsgál meg, ha meg tudom mondani, mit keresek ott.Mert jó az eredményem.....
nos akkor kinek higyjünk???
Ma hoztam el párom afp eredményét, ami a következő:
AFP: 33,18 ng/ml
MOM: 0,96
Ezek jó értékek?
További ajánlott fórumok:
- Normális a vércukorszintem ezekkel az értékekkel? Vagy forduljak orvoshoz?
- A védőnő magas vérnyomást mér, itthon normális értékeket mérek, az eddigi leleteim rendben vannak. Jogosan aggódom?
- Mit jelentenek ezek az értékek terhesség alatt a vérvétel alapján, jót vagy rosszat?
- Mit jelent az uh leleten a :tad, ac, femur, bpd?Illetve ezen értékekből hogy lehet megtudni milyen hosszu/nehéz a baba?
- Ezek milyen értékek?
- Ezek az értékek mit jelentenek a szemészeti leleten?