Adventi vásár Bécsben 2010 (beszélgetés)
Gondoltam rád, mikor kinéztem az ablakon és pusztán a látványtól dideregni kezdtem. De a tél sajna már csak ilyen...
Meggyógyultál már?
Na, mesélj, hogy tetszett Bécs? :)
Nem tudom, a belvárosban is olyan volt-e az idő, mint itt, de itt volt minden: hó, eső, napsütés, szél, nemszél... :S
Vehetsz itt Wick cukorkát. Asszem otthon már nem lehet kapni, de nagyon jó volt régen. :)
Vagy Tantum Verde. :)
frankó, így is totál beteg vagyok már:(
tegnap bevásároltam: Hotrem, Strepsils, Nasan orcsepp...meg viszem a házipatikám...jajj:S
Olyasmi. :)
De tudod, a meteorológusok is tévedhetnek. :S
A széllel az a baj, hogy bár nem fúj durván, tud hideg lenni. :( És egy idő után összefagy az ember...
köszi!
tehát akkor szombaton eső (vááá:((( ), vasárnap hó, de egyik nap sincs durva szél vagy nagy hideg. jól értem?
Ööö...
minimum hőm., max. hőm., szélirány, szélerősség. :)
2010.12.11
szombat Esős idő várható -5 4 320 25
2010.12.12
vasárnap Hózáporok várhatók 2 4 320 32
Ez az osztrák meteorológiai szolgálat tájékoztatása.
Kukk! :)
Éjjel esett egy kis hó, de most süt a nap.
Remélem, arra is, amerre Noémiék járnak. :) Bár nincs túl messze, de láttam/hallottam már cifrákat. :)
nem sajnos:(
de tényleg nagyon hideg volt, majd megfagytunk..
Holnap megyek Bécsbe a diákjaimmal és pár tanár kollégámmal. Nagyon várom már!!! Még sosem voltam adventkor Bécsben. Először megnézzük a schönbrunni kastélyt, aztán pedig szabadprogram a vásárban és környékén.
Remélem nem hull hó vagy ónos eső holnapra.
Estefelé (késődélután) mindig tömeg van.
Ha vki el akarja kerülni a tömeget, akkor esetleg napközben érdemes odamenni, de akkor nem oly szép..
Nem!
Szerintem összetéveszted a Kartnerstrasséval. Ott tényleg minden drága, a belvárosban van, és tele van külföldivel.
Mariahilferen oké minden(nem belváros), sok a leárazás, sok üzlet, elfogadható árak.