Advent első vasárnapja! (beszélgetés)
igen sajnos a fa is mű,de nagyon élethűen néz ki.
plafonig érő.
A fa alá szoktam tenni fenyö ágakat és attól jó illat van.
Mi Békéscsabán lakunk,ami ugyan megyeszékhely,de auchan nincs.Praktiker,obi,tescó,interspar.Ezek vannak.
Mi az auchanban vesszük meg és max 8.000 Ft a legnagyobb. Igaz, nem olcsó, de nem is 20 ezres nagyságrend.
"el ne aludjék..." De jó is a karácsony...
Nálunk ezüst fenyő van,jó lenne a normand,de iszonyat drága egy plafonig érő.
"ég a gyertya ég"
Már egyre jobban érzem a kari közeledtét és ez jó a kicsi szívemnek
Mi sem. :) Normandot veszünk, az illatos is, a színe is gyönyörű...
Nálunk igazi fenyő van mindig.Az illata,igazi karácsonyi....Nem cserélném el semmiért...
Értem már. :) És a fa igazi lesz, vagy mű?
az én koszorúm pl. mű de szép
Miből van az alap? Mármint fenyő vagy tuja? Csak írtátok, hogy tavalyi. Nekem nem áll el, szétmegy az egész.
dugd be gyorsan a kedvemért
Nekem is sikerült előszedni a koszorút:-))Megtaláltam és meg is gyújtottam a gyertyát de holnap veszek rá újjakat!!Meg kicsit feltuningolom
Egyre több lesz, meglátják a Tiedet és díszítenek. Amúgy sokaknak az hozza meg, hogy lehet kapni fenyőt, hidegebb van, de van akinek csak a hó. Nekem maga az, hogy november legvége van. :) Még én se láttam, hogy feldíszítettek volna egy házat is. Én kitettem a csillagot, de még nem dugtuk be.
ja és az a szomorú számomra,hogy a telepen csak az én ablakaim vannak feldíszitve:(
a kis szobába a konvektor közellébe
És azt ami elkészült hova teszed? Radiátor, vagy csak simán az asztalra?
Biztos hamar hozzászokik az orrod. :)
le is saladtam a boltba szegfűszegért narancs volt itthon ugy hogy meg is csinálom.
Nekem meg kb 2 órát van illata. Ill. én utána már nem érzem.
Én ezt a narancsos szegfüszeges díszítést karácsony előtt csinálom meg.
Én inkább megeszem a narancsot :) Mostanában nagyon jól esik.
jó hogy mondod mindjárt tele is fogom szúrkálni a narancsot szegfűszeggel és be hozom a szobába majd.jajjj de jó
Köszönöm! :) Szép a koszorúd. Én azért se csinálok klasszikusat, mert nincs itthon hozzávaló. Á, ez csak kifogás. :) Nemtudom, a gyerekekkel bent azt szoktunk és természetes díszekkel, mint narancs, ánizs... Tényleg, idén semmi illat nincs a koszorúnkon.
Tényleg szép a koszorúd, megnéztem. :) Olyan igazi karácsonyos hangulata van. :)
Nekem is tetszik az enyém, bár az sincs túlbonyolítva, de azért szép. :) Nekem is benne van a naplómban.
Szia.Köszönjük szépen.Most olvastam a naplódat.Nagyon örülök,hogy kisbabát vársz.Gratulálok.Az élet csodája.
En ide haza meg nem keszitettem el az adventi koszorut,de annal szebben unnepeltuk meg advent elso vasarnapjat a nagyobbik leanyomnal.Eddig vandor adventi koszoru volt de most mindenki a sajatjat hasznalja/vandor alatt a kov.lehet erteni ossze gyultek a fiatalok es ok keszitetek el es az elso szemelynel meg gyujtottak az elso gyertyat a masodik vasarnap vittek a koszorut es a kov.gyujtottak meg/22-en voltunk eljott a kistiszti/kaplan/imadkozott,idezeteket olvastak fel es kozben enekeltunk gitar kiserettel.A harmadik vasarnap a kisebbik leanyomnal lesz.Szerintem egy szep szokas a naplomba fogok feltenni kepeket.
További ajánlott fórumok: